با این ژاکت هوشمند هرگز سرما را احساس نمی کنید

يکشنبه 15 مرداد 1396
17:29
با این ژاکت هوشمند هرگز سرما را احساس نمی کنید تامین گرمای مورد نیاز بدن در سرمای زمستان بدون نیاز به پوشیدن تعداد زیادی لباس حجیم همیشه یکی از دغدغه های انسان ها بوده است.

العالم - گوناگون

در این میان ورزشکاران حرفه ای و افراد درگیر در مشاغل سخت و زیان آور به این نوع البسه نیاز بیشتری دارند تا بتوانند فعالیت های مربوط به خود را با دقت بیشتری انجام دهند.

شرکت پولسیل به تازگی پولیوری را تولید کرده که دارای یک لایه پوششی نازک اضافی برای گرم کردن بدن انسان در دشوارترین شرایط آب و هوایی است.

این پولیور که در مدل های مردانه و زنانه تولید می شود، ظاهری عادی دارد و از مواد سبک وزنی ساخته شده که مانع از نفوذ رطوبت به درون بدن انسان می شوند و لذا در زمان دویدن و دوچرخه سازی یا انجام سایر فعالیت های ورزشی به راحتی قابل استفاده هستند.

بر روی انتهای آستین هر یک از این پولیورها برچسبی نصب شده که با فشردن آن می توان گرمای پولیور را در روزهای سرد سال افزایش داد. فشردن دکمه یاد شده باعث می شود گرمای پولیور در عرض ده ثانیه افزایش یابد و سه ناحیه حساس بدن گرم تر شوند.

میزان افزایش گرما در سه حالت و به اندازه ۴۰، ۴۵ و ۵۰ درجه سانتیگراد صورت می گیرد. این پولیور همراه با یک بسته باتری یو اس بی عرضه می شود که انرژی لازم برای گرم کردن لباس یاد شده را تا ۸ ساعت تامین می کند. البته عمر باتری ها در صورت تلاش برای تولید گرمای بیشتر کاهش می یابد.

عرضه این پولیور هوشمند به بازار از آبان ماه سال جاری آغاز می شود و قیمت آن ۱۶۹ دلار اعلام شده است. علاقمندان می توانند از هم اکنون برای پیش خرید این لباس در رنگ های آبی، خاکستری، سیاه و صورتی اقدام کنند.

منبع : mehrnews

0% ...

آخرین اخبار

۲۵ شهید و زخمی در حملات هوایی اسرائیل به جنوب لبنان


رئیس جمهور لبنان: اقدام نظامی امنیت شهرک نشینان اسراییلی را تامین نمی‌کند


ادعای آمریکا: نفتکش متخلف را در دریای عمان از کار انداختیم


واکنش معاون وزیر خارجه به تحریم‌های اروپا؛ راهبرد ایران در تنگه هرمز ادامه دارد


نتانیاهو به توقف تبادل آتش با ایران اذعان کرد


بقائی: فتنه‌انگیزان سرانجام قربانی آشوبی می‌شوند که خود ساخته‌اند


شرارت‌های رژیم صهیونی و آمریکا در منطقه عکس‌العمل جبهه متحد مقاومت را در پی خواهد داشت


قالیباف: نقض آتش‌بس و محاصره دریایی، علت تنش‌های های اخیر بود


روسیه درباره تحرکات ضدایرانی غرب در شورای حکام هشدار داد


رضایی: در مذاکره جدی هستیم، در دفاع جدی‌تر