العالم - گوناگون
محققان هشدار میدهند که هر اسفنج آشپزخانه، محل سکونت حداقل 5 تریلیون میکروب است و باید هفتهای یکبار عوض شود.
بر اساس نتایج یک تحقیق، اسفنج آشپزخانه که برای شستن ظرف و ظروف و گاهی تمیز کردن سطح اجاق گاز و کابینت مورد استفاده قرار میگیرد، باید هفتهای یکبار دور انداخته شود و برای آن جایگزین جدیدی در نظر گرفته شود.
این مطالعه که به سرپرستی مارکو ایگرت، میکروبیولوژیست در دانشگاه "Furtwangen" آلمان انجام شده است، یادآوری میکند که تعداد میکروبهای درون اسفنج آشپزخانه حداقل 7 الی 8 بار بیشتر از تعداد میکروبهای یک سطح عادی زمین است.
این در حالیست که بعضی از افراد اسفنج آشپزخانه را تا وقتی که پاره نشود و تکّههای قهوهای آن بیرون نزند، عوض نمیکنند.