شاخه جبهه النصره در غوطه شرقی، منحل می شود

سه شنبه 17 مرداد 1396
13:18
شاخه جبهه النصره در غوطه شرقی، منحل می شود منابعی در ارتش سوریه اعلام کردند به زودی غوطه شرقی دمشق از گروههای تروریستی و به ویژه جبهه النصره خالی خواهد شد. زیرا این گروه تروریستی درصدد است شاخه اش در این منطقه را منحل کند.

العالم - سوریا

روسیا الیوم روز سه شنبه به نقل از یک منبع تأکید کرد، گروههای مسلح مخالف از "تروریستها" خواسته اند غوطه شرقی را ترک کنند یا پس از کنار گذاشتن ایدئولوژی شان، به آنها بپیوندند و جبهه النصره، آمادگی اش را برای تعامل با این درخواست اعلام کرده است.

پیش بینی می شود شاخه جبهه النصره در غوطه شرقی با تسلیم شدن در برابر فشارهای مردم منطقه، اقدام به انحلال خودش کند. زیرا به دنبال امضای توافق ها برای ایجاد مناطق کاهش تنش در غوطه شرقی، اهالی آن، حضور تروریست ها در آن منطقه را نخواهند پذیرفت.

روزنامه روسی آزوستیا در این باره نوشت: در صورتی که تروریست ها، غوطه شرقی را ترک کنند دمشق برای اولین بار پس از سالها، امن خواهد بود.

216

0% ...

آخرین اخبار

ترک جمعی جلسه سخنرانی نتانیاهو در سازمان ملل


سازمان اطلاعات سپاه:ابتکار‌های نیرو‌های مسلح، معادله میدان را تغییر داده است


قالیباف خطاب به بسنت: رکورد زدن بازدهٔ اوراق قرضه مبارک!


حمله یمن به اتاق عملیات و انبار‌های سلاح دشمن سعودی


پزشکیان: ایران خواهان توسعه لبنان است؛ نواف سلام بر پایان تجاوزات تأکید کرد


دیپلماسی فعال عراقچی در نیویورک؛ دیدار با وزرای خارجه جهان در حاشیه مجمع عمومی


دیدار پزشکیان با نخست‌وزیر پاکستان در نیویورک


گزارش‌ها از پیشروی انصارالله در شمال باب‌المندب


سرلشکر صفوی: پیوند هرمز و باب‌المندب می‌تواند معادلات جنگ را دگرگون کند


رئیس‌جمهور پزشکیان با نخست وزیر هلند دیدار کرد