تصمیم عجیب فدراسیون فوتبال

دوشنبه 23 مرداد 1396
14:19
تصمیم عجیب فدراسیون فوتبال فدراسیون فوتبال تصمیم دارد تیم‌هایی که استاندارد لازم را ندارند، از لیگ برتر حذف کند.

العالم-ایران

بدهی‌های سرسام‌آور باشگاه‌های لیگ برتری و وضعیت نابسامان و کیلومترها دوری از شرایط حرفه‌ای باعث شده فدراسیون فوتبال به فکر برنامه تازه‌ای برای لیگ برتر بیفتد. حالا گویا احتمال تک‌رقمی‌شدن تعداد تیم‌های لیگ برتر وجود دارد.

فدراسیون فوتبال تصمیم جدی خود را در برخورد با باشگاه‌ها گرفته و هیئت رئیسه تصویب کرده از لیگ برتر نوزدهم (دو دوره بعد) باشگاه‌هایی که استانداردهای لازم را کسب نکنند، از لیگ کنار گذاشته می‌شوند. مهدی تاج در جلسه هیئت رئیسه فدراسیون تأکید کرده در صورتی که باشگاه‌ها موفق به کسب استانداردهای لازم نشوند، امکان برگزاری مسابقات لیگ برتر با حضور 8 تیم هم وجود دارد.

هشدارهای پی در پی کنفدراسیون آسیا باعث شده وضعیت فوتبال ایران مثل یک بمب ساعتی رو به انفجار باشد. فدراسیون هم تصمیمات لازم ضربتی را برای مبارزه با لجام گسیختگی باشگاه‌‌ها نمی‌گیرد و مشخص نیست آینده این رفتارهای آماتوری مدیریت‌ها چه خواهد بود. البته شاید همین تصمیم کاهش تیم‌های لیگ برتری اگر جدی دنبال شود بتوان ذره‌ای به آینده امیدوار بود. کی‌روش اما حرف دل خیلی‌ها را چند وقت قبل گفته بود: "این فوتبال تا چند سال دیگر بر سر شما آوار خواهد شد."

خبرآنلاین 

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند


رئیس قوه قضائیه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


تیراندازی در مراسمی در شمال سوئیس یک کشته و چند زخمی برجای گذاشت


شروط گردان‌های سیدالشهدا در عراق برای سامان‌دهی سلاح+فیلم


شیخ نعیم قاسم: آمریکا و رژیم صهیونیستی در سه جنگ خود علیه ایران شکست خوردند


رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است


حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد