اعتراف به حضور عناصر لیبیایی درسوریه

شنبه 20 اسفند 1390
04:33
اعتراف به حضور عناصر لیبیایی درسوریه خطيب يکي از مساجد شهر بنغازي در ليبي، از رسيدن ده ها تن از عناصر مسلح اين شهر به سوريه براي کمک به مخالفان خبر داد.

به گزارش روز شنبه پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، "شیخ عماد الدرسی" خطیب مسجد "جریر" در خطبه نماز جمعه با اشاره به رسیدن عناصر مسلح لیبیایی به سوریه مدعی شد: "جهاد در سوریه برای هر مسلمانی واجب است".

روزنامه لیبیایی "قورینا" تأکید کرد که این خطیب مسجد، از مردم لیبی خواست با پول، جان و یا دعا به "جهاد" بپردازند و از برادران خود در سوریه حمایت کنند.

این روزنامه با اشاره به کشته شدن3 تن از عناصر مسلح لیبیایی در منطقه باباعمرو در شهر حمص سوریه، تأکید کرد که این کشته شدگان دو برادر به نامهای "طلال" و "وليد الفيتوري" و دوستشان "أحمد جلال العقوري" هستند.



کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

بهای نفت با آتش خاورمیانه شعله ورتر شد/طلا از سکه افتاد


شهادت یک زن و زخمی شدن هشت نفر در حمله هوایی عربستان به یمن


بحران نقدینگی در غزه؛ حساب‌های بانکی پر پول و جیب‌های خالی!


آمریکا از ذخایر گرمایشی گازوئیل برداشت کرد.


۸ مدال در ۳ رشته؛ کاروان ایران در روز چهارم پاراآسیایی درخشید.


خواهر رهبر کره شمالی از آماده‌باش کامل نیروهای نظامی در مرز با کره جنوبی خبر داد.


گام بلند ایران در حوزه فناوری؛ هوش مصنوعی فارسی در راه است.


تاریخ‌سازی در اسکیت سرعت؛ ایران در جمع ۱۰ قدرت برتر جهان ایستاد.


سپاه: چهار کشتی متخلف نفتی همزمان مورد اصابت قرار گرفتند


درخشش تاریخی در ناگویا؛ افزور با شکستن رکورد جهان بر سکوی طلایی ایستاد.