تکذیب یک شایعه درباره نیروهای بسیج مردمی عراق

چهارشنبه 1 شهريور 1396
22:14
تکذیب یک شایعه درباره نیروهای بسیج مردمی عراق

فرماندهی عملیات مشترک عراق، اخبار منتشر شده درباره عقب نشینی برخی از یگان های حشد شعبی از عملیات آزادسازی تلعفر را تکذیب و تأکید کرد: نیروهای حشد شعبی، از عملیات خارج نشده اند و اخبار منتشر شده در این باره، عاری از صحت است.

العالم - با خبرنگاران

فرماندهی عملیات مشترک افزود: یگان های مشترک با تیپ 9 زرهی عبارتند از تیپ رزمی العباس، تیپ زرهی دوم امام علی (ع)، تیپ 11 علی اکبر. همچنین یگان های مشترک حشد شعبی به همراه تیپ 15 عبارتند از تیپ 13 یگان های جهاد. یگان های مشترک با پلیس فدرال نیز عبارتند از تیپ های 3، 4، 5 و 10 بدر، 6 جند الامام و تیپ 53 الحسین از اهالی تلعفر و نیروی ویژه گردان ها و عصائب که همه تیپ ها در تلعفر حضور دارند و گردان ها و عصائب نیز غرب استان الانبار مأموریت دارند.

یادآور می شود نیروهای حشد شعبی امروز مناطقی را در غرب تلعفر آزاد کردند و شماری از عناصر داعش را به هلاکت رساندند. همچنین یگان های مهندسی حشد شعبی، بمب ها و مین های کار گذاشته در منازل و معابر را خنثی کردند.

216

0% ...

آخرین اخبار

ایروانی: اقدامات ایران در تنگه هرمز قانونی و منطبق با حقوق بین‌الملل است


عزت امروز مردم ایران، نتیجه آموزش‌های عملی ولایت فقیه است


گالاس: اتحادیه اروپا آماده کمک فنی به گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا است


وزیرخارچه پاکستان در واشنگتن با همتای آمریکایی خود دیدار می‌کند


تحریم جدید آمریکا علیه صنعت هوایی ایران


گزارش خبرنگار العالم از حملات اشغالگران به مناطق مختلف لبنان


اجازه تضعیف حاکمیت ایران بر تنگه هرمز را نمی‌دهیم


۶ طلای ناب فرنگی‌کاران نوجوان در قهرمانی آسیا


پیام رئیس رسانه ملی در پی شهادت حسام زیدان خبرنگار العالم


باقری: «پیمان فرعون» علت تشدید ناامنی و بی‌ثباتی؛ منطقه نیازمند معادله امنیتی جدید است