تکذیب یک شایعه درباره نیروهای بسیج مردمی عراق

چهارشنبه 1 شهريور 1396
22:14
تکذیب یک شایعه درباره نیروهای بسیج مردمی عراق

فرماندهی عملیات مشترک عراق، اخبار منتشر شده درباره عقب نشینی برخی از یگان های حشد شعبی از عملیات آزادسازی تلعفر را تکذیب و تأکید کرد: نیروهای حشد شعبی، از عملیات خارج نشده اند و اخبار منتشر شده در این باره، عاری از صحت است.

العالم - با خبرنگاران

فرماندهی عملیات مشترک افزود: یگان های مشترک با تیپ 9 زرهی عبارتند از تیپ رزمی العباس، تیپ زرهی دوم امام علی (ع)، تیپ 11 علی اکبر. همچنین یگان های مشترک حشد شعبی به همراه تیپ 15 عبارتند از تیپ 13 یگان های جهاد. یگان های مشترک با پلیس فدرال نیز عبارتند از تیپ های 3، 4، 5 و 10 بدر، 6 جند الامام و تیپ 53 الحسین از اهالی تلعفر و نیروی ویژه گردان ها و عصائب که همه تیپ ها در تلعفر حضور دارند و گردان ها و عصائب نیز غرب استان الانبار مأموریت دارند.

یادآور می شود نیروهای حشد شعبی امروز مناطقی را در غرب تلعفر آزاد کردند و شماری از عناصر داعش را به هلاکت رساندند. همچنین یگان های مهندسی حشد شعبی، بمب ها و مین های کار گذاشته در منازل و معابر را خنثی کردند.

216

0% ...

آخرین اخبار

سخنگوی سپاه: دشمن در هر دو عرصه اقتصادی و نظامی، تبعات این محاسبه غلط را خواهد پرداخت


سپاه: دو پایگاه هوایی آمریکایی ملک حسین و الازرق درهم کوبیده شد+فیلم


حملات موشکی ایران به پایگاه‌های آمریکا در اردن


اعتراف نتانیاهو: من بودم که ترامپ را برای حمله به ایران متقاعد کردم


سپاه: حمله آمریکا به لارک، پاسخ و تنبیه متجاوز را در پی دارد


حمله دشمن آمریکایی-صهیونی به جزیرۀ لارک


یک مقام ناتو: این ائتلاف نظامی با حمله قریب‌الوقوع روسیه مواجه نیست


گزارش العالم از فرصت صلح در سودان و گفتگوی فراگیر برای پایان جنگ + فیلم


دشمن به دنبال فرسایش ثبات ملی از مسیر جنگ روانی است


تداوم تجاوزگری به لبنان؛ دست و پا زدن نتانیاهو برای دستاورد انتخاباتی+فیلم