تکذیب یک شایعه درباره نیروهای بسیج مردمی عراق

چهارشنبه 1 شهريور 1396
22:14
تکذیب یک شایعه درباره نیروهای بسیج مردمی عراق

فرماندهی عملیات مشترک عراق، اخبار منتشر شده درباره عقب نشینی برخی از یگان های حشد شعبی از عملیات آزادسازی تلعفر را تکذیب و تأکید کرد: نیروهای حشد شعبی، از عملیات خارج نشده اند و اخبار منتشر شده در این باره، عاری از صحت است.

العالم - با خبرنگاران

فرماندهی عملیات مشترک افزود: یگان های مشترک با تیپ 9 زرهی عبارتند از تیپ رزمی العباس، تیپ زرهی دوم امام علی (ع)، تیپ 11 علی اکبر. همچنین یگان های مشترک حشد شعبی به همراه تیپ 15 عبارتند از تیپ 13 یگان های جهاد. یگان های مشترک با پلیس فدرال نیز عبارتند از تیپ های 3، 4، 5 و 10 بدر، 6 جند الامام و تیپ 53 الحسین از اهالی تلعفر و نیروی ویژه گردان ها و عصائب که همه تیپ ها در تلعفر حضور دارند و گردان ها و عصائب نیز غرب استان الانبار مأموریت دارند.

یادآور می شود نیروهای حشد شعبی امروز مناطقی را در غرب تلعفر آزاد کردند و شماری از عناصر داعش را به هلاکت رساندند. همچنین یگان های مهندسی حشد شعبی، بمب ها و مین های کار گذاشته در منازل و معابر را خنثی کردند.

216

0% ...

آخرین اخبار

دیدار وزیران خارجه ایران و ایتالیا در نیویورک


دیدار عراقچی با وزیر امور خارجه سوئیس در نیویورک


مقام معظم رهبری: فتح قلّه‌های پیشرفت، مأموریت تاریخیِ دانش‌آموزان و دانشجویان است


النجباء: مقاومت و حشد الشعبی باقی خواهند ماند


استقبال وزیر کشور الجزایر از پزشکیان، در توقفی کوتاه در فرودگاه الجزیره


دیدار عراقچی با وزیر امور خارجه قطر در نیویورک


زندگی در سایه «خط زرد»؛ آوارگان غزه در قبرستان‌ها پناه گرفته‌اند


امیر سرتیپ اکرمی‌نیا: با تاکتیک‌های جدید جنگی، دشمن را از منطقه اخراج می‌کنیم


افزایش بیش از چهار برابری وسعت دریاچه ارومیه


مخبر: پیام ایران از خط مقدم نبرد تا سازمان ملل، متحدانه است