آیا بیطرف به کابینه راه می‌یابد؟

جمعه 3 شهريور 1396
16:06
آیا بیطرف به کابینه راه می‌یابد؟ یک نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: احتمال دارد آقای بیطرف به کابینه دوازدهم راه یابد چرا که شنیده ام برخی نمایندگان از روی عصبانیت، تعدادی از آرای موافق نمایندگان به بیطرف را گرفته و روی آن خط کشیده اند که هیات رییسه مجلس باید به این موضوع رسیدگی کند.

العالم- ایران/ سیاسی 

محمود صادقی روز جمعه به ایرنا گفت: به نظر می رسد صحبت هایی که برخی دوستان از بیرون مجلس مطرح می کنند و انتظارات را به طور مدام از فراکسیون امید بالا می برند از روی ناآشنایی با فضای داخل مجلس است. فراکسیون امید در خصوص آقای بیطرف خیلی خوب عمل کرد و در واقع ایشان چوب سیاست های مدیریت منابع آب در 40 سال گذشته را خورد.
وی افزود: ظرفیت فراکسیون امید در بهترین حالت 120 رای است و آقای بیطرف 133 رای موافق به دست آورد. مساله مهم در خصوص ایشان بحران آب بود و نماینده های استان های خوزستان و لرستان انتقادات و حساسیت هایی را به برخی پروژه های آبی کشور داشتند. 
صادقی اظهار داشت: آنها درخواست داشتند وزارت نیرو تعدیل هایی را در بحث انتقال آب زاگرس به استان های یزد و قم انجام دهد که مورد قبول آقای بیطرف قرار نگرفته بود. شنیده ام صحبت هایی هم با آقای بیطرف در دفتر فراکسیون نمایندگان زاگرس نشین ( ظاهرا در ساختمانی در میدان آرژانتین) درباره تعدیل در سیاست های انتقال آب زاگرس انجام شده که مورد قبول ایشان واقع نشده است.
عضو فراکسیون امید ادامه داد: ممکن است در بین افرادی که به ایشان رای عدم اعتماد دادند افرادی از استان های زاگرس نشین و خوزستان باشند که عضو فراکسیون امید هستند ولی مطالبات این نمایندگان مساله آب منطقه بوده نه سیاسی و آقای بیطرف نتوانست آنها را در این باره قانع کند. نطق ایشان چه در فراکسیون و چه در صحن علنی متقاعد کننده نبود.
صادقی گفت: برای همین موقع رای گیری شاهد بسیج و تحرک خیلی وسیعی علیه ایشان در سطح مجلس بودیم. نماینده های استان های لرستان خوزستان میز به میز سراغ دیگر نماینده ها می رفتند و از آنها می خواستند به بیطرف رای منفی بدهند. حتی شنیدم برخی از آنها با عصبانیت برگه رای مثبت نمایندگان را گرفته و روی آن خط کشیدند تا رای مخدوش به حساب آید. که این نیاز به بررسی دقیق تر هیات رییسه دارد.
وی تصریح کرد: آقای فتحی نماینده تهران به من گفتند که حداقل 6 رای به این سرنوشت دچار شده و رای آقای بیطرف 139 بوده است. همچنین آقای فرهنگی یکی از اعضای اصولگرای هیات رییسه مجلس گفت که این احتمال وجود دارد که ایشان حتی رای لازم را برای وزارت به دست بیاورد.
صادقی ادامه داد: هیات رییسه مجلس لازم است به این موضوع رسیدگی کند چرا که آقای لاریجانی روی بعد از رای گیری در مسافرت بود و امکان رسیدگی ایشان مهیا نبود.
نماینده مجلس دهم افزود: البته برخی نمایندگان می گویند در شان مجلس نیست که آرایی که یکبار نتیجه آن اعلام شده بار دیگر مورد بررسی قرار گرفته و احتمالا نتیجه هم عوض شود در حالیکه چنین اعتقادی درست نیست. همین مصلحت اندیشی هاست که کار را خراب می کند. اگر حقی تباه شده باید مجلس آنرا با صراحت و شجاعت اعلام کند و این درباره آقای بیطرف هم صادق است.

ایرنا


در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

تحلیلگر عرب: تهدید علیه عمان، سردرگمی و تنافض‌گویی رئیس جمهور آمریکا را برملا کرد/ تبدیل تنگه هرمز به ابزار راهبردی در دست ایران


تدابیر مکزیک برای تضمین امنیت یوزهای ایرانی در تیخوانا


ایلهان عمر از ناکامی کنگره آمریکا در مهار اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران انتقاد کرد


استاد دانشگاه بن گوریون : اسرائیل از مرحله نظام قوم سالار به نظام آپارتاید رسیده است


جایزه «قلم طلایی» به خبرنگاران فعال در غزه اهدا شد


حمله آمریکا در شرق اقیانوس آرام سه کشته بر جای گذاشت


رژیم صهیونیستی از شلیک ۸ موشک از جنوب لبنان خبرداد


ادعای تکراری هگست در مورد ایران و خط و نشان کشیدن برای کشورهای ثروتمند


حمله رژیم صهیونیستی به چاه های آب اردوگاه های فلسطینی و مقر پلیس غزه


تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران به بهانه تروریسم