فریبکاری‌های غرب درباره سوریه

شنبه 20 اسفند 1390
16:23
فریبکاری‌های غرب درباره سوریه العالم، دمشق - كارشناس راهبردي مسائل سوريه تعامل كشورهاي غربي در بحران سوريه را فريبكارانه خواند و از مخالفان خواست وارد عرصه سياسي شده و خود را براي انتخابات آماده کنند.

"احمد الحاج علي" روز شنبه در مصاحبه با شبكه خبري العالم، گفت : چه مي شود اگر فرستادگان سازمان ملل متحد و جهان غرب به سوريه از فريبكاري دست بردارند و واقعيت ها را همانگونه كه هست، به طور كامل ببينند؟

وی افزود: همگان معتقدند كه دخالت نظامي در سوريه خط قرمز است و به حل بحران کمک نمی کند، بهتر است كه غرب واقعيت ها را ببيند و براي صلح جهاني تلاش كند و سوريه نيز آماده دريافت هر پيشنهاد و كمكي براي حل بحران است .

احمد الحاج علي، گفت: كوفي عنان فرستاده ویژه سازمان ملل متحد و اتحادیه عرب نيز خواستار حل داخلی بحران سوريه  از طريق مذاكره است، و دخالت نظامي خارجي را رد مي كند.

این كارشناس راهبردی سوری كشورهاي غربي و برخي كشورهاي عربي را به حمايت مالي، تسليحاتي، رسانه اي و سياسي از تروريست ها در سوريه متهم كرد و گفت: مشکل اصلی سوریه وجود گروه هاي مسلح است؛ پایان دادن به درگيري هاي مسلحانه در سوريه ممكن دانست، و مخالفان سوري مي توانند از طريق انتخابات به صورت دمكراتيك و بدون توسل به زور قدرت را در دست بگيرند.

 

10:59-03/10



0% ...

آخرین اخبار

بهای نفت با آتش خاورمیانه شعله ورتر شد/طلا از سکه افتاد


شهادت یک زن و زخمی شدن هشت نفر در حمله هوایی عربستان به یمن


بحران نقدینگی در غزه؛ حساب‌های بانکی پر پول و جیب‌های خالی!


آمریکا از ذخایر گرمایشی گازوئیل برداشت کرد.


۸ مدال در ۳ رشته؛ کاروان ایران در روز چهارم پاراآسیایی درخشید.


خواهر رهبر کره شمالی از آماده‌باش کامل نیروهای نظامی در مرز با کره جنوبی خبر داد.


گام بلند ایران در حوزه فناوری؛ هوش مصنوعی فارسی در راه است.


تاریخ‌سازی در اسکیت سرعت؛ ایران در جمع ۱۰ قدرت برتر جهان ایستاد.


سپاه: چهار کشتی متخلف نفتی همزمان مورد اصابت قرار گرفتند


درخشش تاریخی در ناگویا؛ افزور با شکستن رکورد جهان بر سکوی طلایی ایستاد.