ادعای "پ ک ک" درباره دستگیری چند مقام اطلاعات ترکیه

دوشنبه 6 شهريور 1396
20:52
ادعای گروه تروریستی "پ‌ ک‌ ک" از دستگیری چند مقام سازمان اطلاعات ترکیه در مرز استان "سلیمانیه" عراق خبر داد.

العالم – ترکیه

یک عضو ارشد گروه تروریستی "پ ک ک" تاکید کرد که مقاماتی را از سازمان اطلاعات ترکیه (میت) در "سلیمانیه" عراق دستگیر کرده‌است.

سومریه نیوز نوشت: "دیار زریب" عضو ارشد پ.ک.ک در سخنانی خطاب به رسانه های وابسته به این گروه اعلام کرده است که به دلایل امنیتی و اجتناب از ایجاد مشکل، از انتشار تصاویر و نام اعضای سازمان میت خودداری می‌کنند اما آماده هستند در صورت نیاز این کار را انجام دهند.

وی افزود: این عناصر اطلاعاتی ترکیه در حال برنامه ریزی برای ترور سرکرده های مهم این گروه در مرز استان سلیمانیه بودند.

برخی رسانه‌ها پیشتر خبرهای تایید نشده‌ای از دستگیری دو مقام ارشد اطلاعات ترکیه به دست پ.ک.ک منتشر کردند اما دولت ترکیه از انتشار این خبرها جلوگیری می کند.

213

0% ...

آخرین اخبار

جاسوس افزار زیر آبی آمریکا چه در چنته دارد؟+ فیلم


رژیم صهیونیستی مسیرهای مواصلاتی کرانه باختری را مسدود کرد


عراقچی: ایران آماده بازگشایی تنگه هرمز در صورت اقدام های مشخص از سوی آمریکاست


شیخ نعیم قاسم بر حمایت از فلسطین و آزادی لبنان از اشغالگری تاکید کرد


چراغی که هرگز خاموش نمی شود: ضاحیه بیروت میعادگاه دومین سالگرد شهادت سید حسن نصرالله


واکنش وزارت خارجه فلسطین به توسعه‌طلبی صهیونیست‌ها


نیروهای یمن پهپاد مسلح مدل «کاریال» عربستان را ساقط کردند


هشدار حماس به رژیم صهیونیستی: تلاش برای تغییر هویت مسجدالاقصی به بن‌بست می‌رسد


سرلشکرصفوی: ترسیم هندسه امنیتی غرب آسیا توسط ایران رقم خواهد خورد/ آمریکایی‌ها رفتنی هستند و نمی‌توانند در منطقه بمانند


پزشکیان: ترامپ خواب نابودی این مرز کهن را خواهد دید