حکم اعدام قاتل آتنا برای تائید نهایی به دیوان عالی ارجاع شد

پنج‌شنبه 9 شهريور 1396
17:45
حکم اعدام قاتل آتنا برای تائید نهایی به دیوان عالی ارجاع شد دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان اردبیل گفت: حکم اعدام قاتل آتنا اصلانی برای تائید نهایی به دیوان عالی کشور ارجاع شده و با تائید نهایی دیوان عالی کشور زمان و مکان اجرای حکم مشخص و اعلام می‌شود.

العالم - ایران

ناصر عتباتی اظهار داشت: بعد از زحماتی که در دادسرای پارس‌آباد و در دادگاه کیفری یک اردبیل کشیده شد و تحقیقات مفصل و مبسوطی که پیرامون پرونده انجام شد و جمع‌آوری دلایل و مدارک و بحث‌های کارشناسی، در یک روند خیلی دقیق و قانونمند قاتل آتنا اصلانی محاکمه شد.

وی افزود: با بررسی های انجام شده و دلایل و مدارک موجود حکم پرونده صادر شد که این فرد از بابت قتل عمل محکوم به قصاص نفس و از بابت تجاوز به عنف محکوم به اعدام شده و چون بحث سرقت نیز در پرونده مطرح بود متهم به حبس و شلاق و رد مال از بابت سرقت محکوم شد.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان اردبیل گفت: حکم اعدام این فرد برای تائید نهایی به دیوان عالی کشور ارجاع شده و با تائید نهایی دیوان عالی کشور زمان و مکان اجرای حکم مشخص و متعاقبا اعلام می‌شود.

عتباتی بیان کرد: این رای غیرقطی است و قابلیت اعتراض در دیوان عالی کشور را دارد و منتظر هستیم که این روند ادامه داشته و بعد از اینکه پرونده در دیوان عالی کشور هم مورد بررسی قرار گرفته و قطعیت پیدا کرد در سریع‌ترین زمان ممکن این رای اجرا می‌شود.

وی تصریح کرد: با دستور ریاست قوه قضائیه و پیگیری‌های رئیس کل دادگستری استان روند بررسی پرونده چه در مرکز استان و چه در دیوان عالی کشور به صورت فوق‌العاده و خارج از نوبت انجام و رسیدگی می‌شود.

منبع : tasnimnews

0% ...

آخرین اخبار

ستادکل نیروهای مسلح: تجاوز از هیچ مبدایی تحمل نمی‌شود


ایران، لبنان، فلسطین؛ معادله‌هائی که ترامپ و نتانیاهو نتوانستند با جنگ آنها را به نفع خود تغییر دهند + ویدئو


نجات ۱۶۳ کودک از یک باند قاچاق، فلوریدا و جهان را تکان داد+فیلم


پزشکیان میهمان ویژه مراسم افتتاحیه بازی‌های جهانی عشایر در بیشکک + فیلم و عکس


نبیه بری: به هیچ‌وجه از حق لبنان برای پیگرد "اسرائیل" به‌دلیل تجاوزاتش چشم‌پوشی نمی‌کنیم +فیلم


بشکه باروتی به نام کرانه باختری؛ هشدارهای اطلاعاتی درباره مقاومت خشمگین+فیلم


۲۶ شاعر عراقی امشب در حرم امام رضا (ع) شعر می‌خوانند


رزمایش بزرگ ۳۱۳ هزار نفری «جان‌فدایان ایران» برگزار می‌شود


حشد الشعبی عراق: خبر تخلیه مقرهای این نیرو در استان الانبار صحت ندارد


اعلام آمادگی پوتین برای لغو دائمی روادید با چین