علت واژگونی اتوبوس دانش آموزان هرمزگانی

جمعه 10 شهريور 1396
12:09
علت واژگونی اتوبوس دانش آموزان هرمزگانی رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا جزئیات واژگونی بامدادی اتوبوس حاملین دختران دانش آموز که به کشته شدن ۱۲ نفر انجامید را تشریح کرد.

العالم- ایران/ اجتماعی 

سرهنگ نادر رحمانی با اشاره به واژگونی یک دستگاه اتوبوس در استان هرمزگان و کشته شدن 12 دانش آموز دختر در این حادثه در تشریح جزئیات آن اظهار کرد: ساعت 4:26 بامداد امروز یک دستگاه اتوبوس در محور داراب به بندرعباس که حامل دانش آموزان دختر راهنمایی و دبیرستان شهرستان‌های رودبار و میناب بود و از بندرعباس به مقصد شیراز در حرکت بود، واژگون شد.

 

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا افزود: به دنبال واژگونی این اتوبوس، در ابتدا 10 نفر و تا این لحظه 12 نفر جان خود را از دست دادند و از میان 33 مجروح دیگر این حادثه، 22 نفر به صورت سرپایی درمان شدند.

 

وی ادامه داد: تعداد مسافرین این اتوبوس 45 نفر بود و بررسی‌های اولیه نشان می‌دهد علت وقوع این حادثه، خستگی و خواب آلودگی راننده اتوبوس بوده است.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم