برای حل بحران سوریه..

لاوروف: مخالفان اسد از آسمان به زمین بیایند!

شنبه 11 شهريور 1396
21:53
لاوروف: مخالفان اسد از آسمان به زمین بیایند! وزرای خارجه روسیه، کویت، امارات و قطر درباره بحران قطر و روند صلح در سوریه بحث و تبادل نظر کردند.

العالم – سوریه

سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه بر حمایت کشورش از میان‌جیگری کویت برای حل بحران قطر و  کشورهای عربی تاکید کرد.

به گفته منابع خبری آگاه، لاوروف تاکید کرده است که کشورش خواهان حل و فصل مسالمت آمیز بحران سوریه و نشستن دولت سوریه و معارضان در پشت میز مذاکره است.

براساس این گزارش لاوروف خاطرنشان کرد که برای تحقق راه حل سیاسی در سوریه یک شرط ضروری وجود دارد و رسیدن دولت و مخالفان به توافق بدون تحقق این "شرط" امکان پذیر نیست؛ شرطی که یک تحلیل‌گر سیاسی از آن به عنوان "از آسمان به زمین آمدن مخالفان!" یاد کرده است.

وزیر خارجه روسیه در سخنان خود تصریح کرد که معارضان باید رفتاری واقعگرایانه داشته باشند و از اتخاذ مواضع متناقض مصوبه شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره بحران سوریه اجتناب کنند؛ شوارای امنیت سازمان ملل متحد تصویب کرده است که سوری ها خودشان سرنوشت خود را ترسیم کنند.

به گفته لاوروف این مصوربه شورای امنیت سازمان ملل متحد هیچ پیش شرطی ندارد.

این بدان معناست که مخالفان سوریه اگر به تعیین پیش شرط "کنار رفتن بشار اسد از قدرت" برای آغاز گفت وگوها با دولت سوریه اصرار ورزند، همچان در "آسمان" و در دنیای غیرواقعی باقی خواهند ماند.

213

0% ...

آخرین اخبار

۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند


وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت


عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند


رئیس قوه قضائیه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


تیراندازی در مراسمی در شمال سوئیس یک کشته و چند زخمی برجای گذاشت


شروط گردان‌های سیدالشهدا در عراق برای سامان‌دهی سلاح+فیلم


شیخ نعیم قاسم: آمریکا و رژیم صهیونیستی در سه جنگ خود علیه ایران شکست خوردند