ایران قیمت نفت سبک خود برای آسیا را 48 سنت افزایش داد

شنبه 18 شهريور 1396
13:01
ایران قیمت نفت سبک خود برای آسیا را 48 سنت افزایش داد منابع آگاه اعلام کردند ایران قیمت نفت صادراتی خود برای بازارهای آسیایی را 48 سنت افزایش داد.

العالم - ایران / اقتصادی

منابع آگاه اعلام کردند ایران قیمت نفت سبک خود برای صادرات به بازارهای آسیایی را 48 سنت افزایش داد.

بر همین اساس در حال حاضر قیمت نفت سبک ایران 50 سنت بالاتر از متوسط قیمت نفت سبک در عمان و دوبی در ماه اکتبر است و عملاً نسبت به ماه گذشته 48 سنت افزایش یافته است. هفته گذشته عربستان نیز قیمت نفت خود برای عرضه در بازار آسیا را افزایش داده بود.

این کشور عربی قیمت نفت خود را برای مشتریان آسیایی 55 سنت افزایش داد و عملاً قیمت نفت سبک عربستان به 30 سنت بالاتر از شاخص منطقه‌ای رسید. 

در حالی که ایران نخستین بار است که قیمت نفت خود را طی ماه‌های گذشته افزایش می‌دهد عربستان طی دو ماه گذشته 2 بار قیمت نفت خود را بالا برده که نشان‌دهنده تقویت تقاضای نفت در بازارهای آسیایی است.

عربستان از سوی دیگر در حال کاهش عرضه نفت به بازارهای آسیایی برمبنای توافق محدودیت عرضه اوپک است که در اواخر سال 2016 امضا و در ماه می سال جاری مجدداً از سوی اعضای این سازمان تمدید شد.

منبع: فارس به نقل از تایمزآف‌ایندیا

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا


رویکرد بین المللی ایران همواره صلح‌طلبانه بوده است


افشای راهبرد بروزرسانی شده دشمن برای تقابل با ایران


پاک‌نژاد: تحویل نفت ایران به مشتریان ادامه دارد


پزشکیان: تمام حقوق قانونی ملت ایران باید به رسمیت شناخته شود


روسیه: با ایران برای حذف فشار‌های تحریمی تلاش خواهیم کرد


حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان/ یک شهید و 9 زخمی