پیونگ یانگ: از پارس کردن سگ نمی‌ترسیم

پنج‌شنبه 30 شهريور 1396
06:51
پیونگ یانگ: از پارس کردن سگ نمی‌ترسیم

وزیر خارجه کره شمالی با تشبیه اظهارات ترامپ به «پارس کردن سگ»، گفت پیونگ یانگ از چنین تهدیداتی نمی‌ترسد.

العالم - آسیا

کره شمالی روز چهارشنبه در اولین واکنش به اظهارات دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا در مجمع عمومی سازمان ملل، تهدیدات وی را به «پارس سگ» تشبیه کرد.

ترامپ روز سه‌شنبه تهدید کرده بود که واشنگتن قادر است در صورت لزوم کره شمالی را «به طور کامل نابود» کند.

به نوشته خبرگزاری «یونهاپ»، «ری یونگ هو» وزیر خارجه کره شمالی که به نیویورک سفر کرده، در پاسخ به ترامپ گفت: «اگر او تصور می‌کند که می‌تواند با صدای سگی که پارس می‌کند ما را بترساند، این مثل توهم یک سگ است.»

اشاره وی به ضرب‌المثلی کره‌ای است که می‌گوید پارس کردن سگ نمی‌تواند مانع حرکت توده مردم شود. توهم سگ هم به معنی خیال خام و واهی است.

ترامپ در بخش دیگری از سخنرانی‌اش، «کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی را «مرد راکتی» خطاب کرد.

وزیر خارجه کره شمالی در مورد این اظهارات رئیس‌جمهور آمریکا هم گفت: «برای مشاوران او متأسفم.»

کره شمالی اخیرا در پاسخ به حضور نظامی فزاینده آمریکا در شبه جزیره کره، ششمین آزمایش اتمی خود را انجام داده است. این کشور در طول یک سال گذشته چند موشک بالستیک میان‌برد هم آزمایش کرده است.

در پی این آزمایش‌ها، شورای امنیت چند دور تحریم علیه کره شمالی وضع کرده و واشنگتن نیز تهدید کرده که ممکن است علیه این کشور به اقدام نظامی روی آورد.

0% ...

آخرین اخبار

افتتاح و بهره‌برداری همزمان از ۱۸ هزار و ۹۱۰ طرح در کشور


تشدید حملات رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان؛ حمله هوایی به چند منطقه


قالیباف: ثمره وحدت، شکست دشمن بود/ امنیت مبتنی بر دخالت قدرت‌های فرامنطقه‌ای، شکننده است


واکنش طالبان به تقویت مرز تاجیکستان؛ «افغانستان تهدید نیست»


سرپرست وزارت دفاع: ماموریت ما قدرت‌سازی برای ایران است


گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و اندونزی درباره آخرین تحولات منطقه‌ای


تظاهرات بحرینی‌ها در اعتراض به محاکمه علمای شیعه +فیلم


عملیات ضدصهیونیستی در نزدیکی یک مرکز آموزش در کرانه باختری فلسطین


در واکنش به دستکاری بازار جهانی انرژی؛ عراقچی: مصرف‌کنندگان آمریکایی هزینه آن را می‌پردازند


انهدام یک تیم تروریستی در سیستان و بلوچستان