روسیه تصاویری از همزیستی داعش و آمریکا در نزدیکی دیرالزور منتشر کرد+عکس

يکشنبه 2 مهر 1396
14:17
روسیه تصاویری از همزیستی داعش و آمریکا در نزدیکی دیرالزور منتشر کرد+عکس وزارت دفاع روسیه تصاویری منتشر کرده که استقرار تجهیزات آمریکایی در نزدیکی مناطق تحت کنترل تروریست‌های داعش در نزدیکی شهر دیرالزور روسیه را نشان می‌دهند.

العالم-سوریه

وزارت دفاع روسیه روز یکشنبه تصاویر مربوط به فیلمبرداری هوایی از مواضع داعش در شمال شهر «دیرالزور» در سوریه منتشر کرد که استقرار تجهیزات آمریکایی در آن منطقه را نشان می‌دهند.

به گزارش اسپوتنیک، تصاویر منتشر شده در صفحه فیسبوک وزارت دفاع روسیه در روز یکشنبه، تجهیزات مورد استفاده نیروهای ویژه آمریکا را نشان می‌دهند.

وزارت دفاع روسیه در فیسبوک خود نوشت: «تصاویر هوایی گرفته شده بین 8 تا 12 سپتامبر، حضور شمار زیادی از خودروهای زرهی آمریکا از نوع Hammer که مورد استفاده نیروهای ویژه آمریکا هستند را در منطقه استقرار تشکیلات تسلیحاتی داعش به ثبت رسانده‌اند.»

در این بیانیه آمده است: «این تصاویر به روشنی حضور یگان‌های نیروهای عملیات ویژه آمریکا در مناطق تجهیز شده توسط تروریست‌های داعش را نشان می‌دهند. علی‌رغم این، هیچ شواهدی از درگیری یا حمله هوایی جنگنده‌های ائتلاف برای بیرون راندن تروریست‌ها وجود ندارند.»

وزارت دفاع روسیه تأکید کرده است: «این نشان می‌دهد که نیروهای آمریکایی در مناطق تحت کنترل تروریست‌ها احساس ایمنی می‌کنند.»

0% ...

آخرین اخبار

اردن از حمله موشکی به کشورش خبر داد و گزارش های اولیه حاکی از حمله به دو پایگاه الازرق و شاهزاده حسن است.


اصابت موشک‌های ایرانی به پایگاه‌های آمریکا در اردن/ اردن حمله موشکی را تأیید کرد


همزمان با شلیک چندین و چند موشک از نقاط مختلف ایران، صدای چند انفجار در اردن شنیده شده است.


قیمت نفت خام برنت به ۹۹.۰۲ دلار در هر بشکه رسید.


سپاه پاسداران: به همه خدمه نفتکش‌ها در مجاورت بنادر کویت و بحرین هشدار می‌دهیم که کشتی‌های خود را ترک کنند زیرا هدف قرار خواهند گرفت.


نیروهای آمریکایی به یک نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارک حمله کردند.


سرلشکر عبداللهی: هرگونه تعرض به نفتکش‌های ایران موجب هدف قرار گرفتن پایگاه‌های آمریکا در منطقه خواهد شد


سخنگوی سپاه: هیچ فناوری پیشرفته‌ای توان عبور از لایه‌های رصدی ما در تنگه هرمز را ندارد


اولین فیلم و تصاویر از زیرسطحیِ هوشمند آمریکا که در تنگه هرمز شکار شد


کنایه عراقچی به «راه‌حل خلاقانه» آمریکا پس از ۴۷ سال تحریم و جنگ