اندیشکده آمریکایی:

ترامپ هیچ دلیلی برای رد توافق هسته‌ای ایران ندارد

چهارشنبه 12 مهر 1396
21:51
 ترامپ هیچ دلیلی برای رد توافق هسته‌ای ایران ندارد اندیشکده ای آمریکایی اعلام کرد که رئیس جمهور آمریکا «هیچ دلیل واقعی» برای خودداری از تایید توافق هسته‌ای ایران ندارد.

العالم ـ آمریکا

پایگاه اینترنتی بریت بارت گزارش داد موسسه بین المللی مطالعات راهبردی که اندیشکده تحت حمایت مالی جورج سوروس در انگلیس است و مک مستر مشاور امنیت ملی کاخ سفید به مدت یازده سال در آن فعالیت داشته، می‌گوید دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا «هیچ دلیل واقعی» برای خودداری از تایید توافق هسته ای ایران ندارد.

این موسسه در آستانه ضرب الاجل 23 مهر ماه (15 اکتبر) که ترامپ موظف به تصمیم‌گیری درباره این توافق است، اعلام کرد کاملا مشخص است توافق هسته‌ای ایران همسو با منافع امنیت ملی آمریکاست.

بنابر تصویب کنگره آمریکا دونالد ترامپ رئیس جمهوری این کشور هر 90 روز یک بار باید پایبندی ایران به برجام را تایید کند، مساله ای که بحران سیاسی برای این کشور ایجاد کرده و این درحالی است که 90 روز جاری 23 مهر ماه ( 15 اکتبر) به پایان می رسد.

مارک فیتز پاتریک مدیر اجرایی بخش آمریکایی این موسسه به تازگی مقاله ای را با عنوان «ترامپ هیچ دلیل خوبی برای عدم تایید پایبندی ایران به توافق هسته ای ندارد» در این موسسه منتشر کرده است.

باشگاه خبرنگاران جوان

0% ...

آخرین اخبار

نماینده آمریکا: فرانسه اولین کشوری است که سقوط می‌کند


پاراآسیایی ناگویا؛ خسروی صاحب نشان طلا شد


مشاور جدید رئیس‌جمهور در امور دفاعی کشور منصوب شد


هوای بهاری بورس در پاییز/شاخص ۱۸ هزار واحد رشد کرد


مداخله ترامپ در انتخابات کنست از دید جامعه داخلی "اسرائیل"


توافق ایران و عراق برای اخراج یا تحویل گروه های کرد مسلح


عاصم منیر وارد تهران شد


درخشش علمی دانشگاه مراغه در سطح جهانی


اطلاعیه سپاه درباره توقف نفتکش‌های متخلف و انهدام پهپاد آمریکایی


بقائی: دوران بزن در رو تمام شده/ هیچ ضربه‌ای را بی پاسخ نمی‌گذاریم


پربیننده ترین خبرها

سردار حسین محبی، سخنگوی سپاه پاسداران: هرگونه حمله به زیرساخت‌های انرژی ایران، سرزمین‌های اشغالی را به زمین سوخته تبدیل خواهد کرد.


وزارت کشور فرانسه اعلام کرد در جریان اعتراضات و خشونت‌های اخیر در این کشور، ۲۳۹۷ نفر دستگیر و ۹۹۷ نفر از نیروهای امنیتی زخمی شده‌اند.


لبنان: از ایران خواسته‌ایم که سفیر جدیدی را تعیین کند


عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران خطاب به آمریکا و اسرائیل: دفعه قبل که خواستید «کار را تمام کنید»، قدرت ایران بیشتر شد.


واکنش عراقچی به لفاظی‌های نخست وزیر رژیم صهیونیستی؛ ایران هم کارهای ناتمامی با شما دارد!


زاخارووا: غرب در قبال اعتراض‌ها معیارهای دوگانه دارد


وزارت بهداشت یمن: شمار شهدا و مجروحان حملات عربستان به ۵۳۶ نفر رسید


بمباران یک منزل مسکونی در استان تعز یمن


تشدید دوباره تنش میان نتانیاهو و اوباما در آستانه انتخابات رژیم صهیونیستی


قهرمانی تاریخی و اقتدار ملی کشتی آزاد امیدهای ایران در قلب آمریکا


اصابت نفتکش متخلف با مین در جنوب تنگه هرمز