به بن‌بست رسیدن سیاست در بحرین

شنبه 27 اسفند 1390
10:41
به بن‌بست رسیدن سیاست در بحرین العالم،منامه - دبير كل جمعيت ملي دمكراتيك بحرين، حضور نظاميان سعودي و سرکوبگري آل خليفه در بحرين را عامل به بن بست کشيده شدن هرگونه راهكار سياسي در اين كشور دانست.

"فاضل عباس" روز شنبه در مصاحبه با شبكه خبري العالم، با اشاره به اینکه مردم بحرين با ادامه دادن به راه انقلاب، همچنان بر دستيابي به خواسته ها و حقوق مشروعشان اصرار دارند، از گروه هاي ملي به دلیل مواضع آشكار در قبال دخالت عربستان در امور بحرين تمجيد کرد و گفت : مردم بحرين با شرکت در اعتراضات، تظاهرات و تجمعات دیروز آشكارا از نيروهاي سعودي در خاك بحرين خواستند كه این کشور را ترك كنند.

دبير كل جمعیت ملي دمكراتيك بحرين، خاطرنشان کرد: همانطوركه قبلا هم در گزارش كميته حقيقت ياب به رياست محمود شریف بسيوني آمده بود، هيچ خطري مبني بر دخالت ايران در بحرين وجود ندارد و اين مساله ادعاهاي رژيم بحرين را مبني بر وجود خطر خارجي رد مي كند.

وي خاطرنشان كرد: اين نيروهاي سعودي بودند كه درامور داخلي بحرين دخالت كردند و براي سركوب اعتراضات در اين كشور و نه مقابله با خطرات خارجي به اين كشور لشکر کشی کردند.

دبيركل جمعیت ملي دمكراتيك بحرين تاكيد كرد، حضور نيروهاي نظامي سعودي در بحرين براي ما خوشايند نيست، و اين نيروها پس از يك سال حضور در بحرين، اكنون بايد اين كشور را ترك كنند؛ زيرا باعث شدند كه اوضاع داخلي بحرين متشنج تر شود و راه كار سياسي در اين كشور با شكست روبرو شود.

فاضل عباس، تصريح كرد: مساله تاسف بار در اين زمينه، موضع ضعيف و ناكارآمد كشورهاي عربي، اتحاديه عرب و دبيركل اين اتحاديه در قبال وضعيت بحرين است.

عباس افزود: كشورهاي عربي و اتحاديه عرب همانگونه كه خواهان دمكراسي در سوريه هستند، بايد برخوردي منطقي و براساس اخلاق و انسانيت با اوضاع بحرين داشته باشند و براي توقف جنايت هايي كه دربحرين روي مي دهد ، وارد عمل شوند.

دبير كل جمعيت ملي دمكراتيك بحرين، گفت: مردم بحرين دیروز در شعارهاي خود، توطئه رژيم آل خلیفه را براي تبديل بحرين به يك امارت وابسته به عربستان، محكوم كردند.

 

03/16 -  19:46     



0% ...

آخرین اخبار

وقتی که نتانیاهو بادبادک‌های کودکان غزه را «تهدید امنیتی راهبردی» اعلام می کند+ فیلم


نشست محرمانه شورای امنیت برای تعیین تکلیف «یونیفل»


شکست وعده‌های «صفر»؛ بحران کودکان کارتن‌خواب در فرانسه


هشدار نماینده پارلمان لبنان در باره ناکارآمدی مذاکرات بیروت و تل‌آویو / احتمال بازگشت جنگ بعید نیست


گزارش‌های اولیه از درگیری‌های شدید میان گروه‌ها در جنوب سوریه حکایت دارد


رژیم صهیونیستی بار دیگر لبنان را بمباران کرد


مدیر مرکز بین المللی قدس: تداوم حمله به آنروا دهن‌کجی به نهادهای بین‌المللی است


فرمانده کل ارتش: مقتدرانه در برابر دشمنان ایستاده‌ایم


قهرمانی تیم ملی واترپلو ایران در رقابت‌های تدارکاتی ترکیه


شهادت "عروس لبنان" تا واکنش افکار عمومی به شهادت کودک فلسطینی در آغوش پدرش+ فیلم