وقوع ۳ انفجار انتحاری در دمشق / «داعش» مسئولیت حملات را برعهده گرفت / 2 نفر شهید و 10 نفر مجروح شدند

چهارشنبه 19 مهر 1396
16:53
وقوع ۳ انفجار انتحاری در دمشق / «داعش» مسئولیت حملات را برعهده گرفت / 2 نفر شهید و 10 نفر مجروح شدند رسانه‌های سوری از حمله تروریستی در نزدیکی مرکز فرماندهی پلیس دمشق خبر دادند.

العالم - سوریه

به نقل از اسکای نیوز، رسانه‌های سوری گزارش دادند که دو عامل انتحاری خود را در نزدیکی مرکز فرماندهی پلیس دمشق منفجر کردند.

وزارت کشور سوریه اعلام کرد که دو تروریست انتحاری تلاش کردند تا وارد مرکز فرماندهی پلیس در خیابان خالد بن الولید شوند و نیروهای حراستی با آنها درگیر شدند که این امر دو تروریست‌ را واداشت تا خودشان را قبل از ورود به مرکز فرماندهی پلیس و محقق ساختن اهدافشان منفجر کنند.

انتحاري سوم در دمشق شناسايي شد،  پليس، انتحاري سوم را شناسايي و محاصره کرد که در پي آن فرد تروريست خود را منفجر کرد

تکمیلی - 17:06 - خبرنگار العام در سوریه گزارش داد: در پی حملات تروریستی در دمشق تا این لحظه یک نفر شهید و 6 شهروند سوری مجروح شدند.

تکمیلی - 17:41 - خبرنگار العام در سوریه گزارش داد: تعداد شهدای حمله تروریستی در دمشق افزایش یافت، تا این لحظه مقامات امنیتی سوریه از شهادت دو نفر و مجروح شدن 10 نفر در پی این حملات خبر دادند.

تکمیلی - 18:02 - براساس منابع خبری نزدیک به گروه تکفیری تروریستی داعش ، این گروه مسئولیت حمله انتحاری به مقر فرماندهی پلیس دمشق را برعهده گرفته است (جزئیات بیشتر را در اینجا بخوانید)

0% ...

آخرین اخبار

غزه: کمبود تجهیزات پزشکی جان بیماران فلسطینی را تهدید می‌کند


پاسخ رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس به ادعای تازه تل‌آویو


جنگنده‌های سعودی مزدوران خود را بمباران کردند


انهدام یک فروند پهپاد MQ۱ در آسمان جزیره قشم


چگونه نتایج ۴ انتخابات در کمتر از دو هفته برای اسرائیل چالش برانگیز شد


دفتر سیاسی انصارالله یمن: هدف قرار دادن بازار تعز جنایت جنگی است+فیلم


توطئه نتانیاهو برای انحلال کنست و تبدیل اسرائیل به دیکتاتوری


السید: مالیات آمریکاییها نباید صرف خرید بمب و تانک برای اسرائیل شود


ایران: هیچ مذاکره‌ای قبل از برآورده شدن هفت خواسته تهران صورت نمی‌گیرد+فیلم


پسر ترامپ: جنگ با ایران علت اصلی شکست ما بود