سوریه با آتش بس مخالف نیست

چهارشنبه 2 فروردين 1391
08:54
سوریه با آتش بس مخالف نیست العالم، دمشق – رييس اداره سياسي سازمان مهاجران عرب تأکيد کرد: سوريه مشكلي با آتش بس ندارد اما پايبندي به آتش بس ابتدا بايد از سوي خرابكاران و گروه هاي مسلح تضمين شود.

"محمد ضرار جمو" روز چهارشنبه در گفت وگو با شبكه العالم، اظهار داشت: آتش بس در مناطق بحراني، طرح تازه ای نیست و بايد گفت که دولت سوريه مشكلي با آتش بس ندارد؛ به شرط آنكه سازوكاري وجود داشته باشد كه بر آتش بس از سوی عناصر مسلح و آشوبگران نظارت كند.

وی با تاكيد بر اينكه برقراري آتش بس از سوي تروريست‌ها پيش شرط هرگونه آتش بس است، افزود: بسيار دشوار است كه بتوان به تعهد افراد مسلح قانون شكن كه روزانه اقدام به عمليات خرابكارانه و كشتار مردم مي زنند، اعتماد كرد و آتش بس با آنان را پذيرفت.

جمو ادامه داد: راه حل سياسي بايد كامل و فراگير و یکپارچه باشد؛ سوريه دولتي است كه به توافقنامه هاي بين المللي پايبند است؛ بنابراين به راهكارهاي سياسي متعهد خواهد ماند و قادر است هر تصميمي را كه اتخاذ مي شود، اجرايي كند.

جمو، خاطر نشان كرد : درست نيست كه دولت يك كشور در قبال كساني كه مردم را مي كشند و به دنبال سوء استفاده از آتش بس انسان دوستانه يا فرصت هاي ديگر هستند، فقط تماشاچی باشد؛ مبارزه با تروريسم مساله اي است كه با دستيابي به راه حل سياسي يا هرگونه طرح ديگر تفاوت دارد.

 جمو گفت: كوفي عنان در سال 2006 نتوانست سربازان سازمان ملل را در عمليات خوشه هاي خشم در لبنان در امان دارد، و از بروز فاجعه جلوگيري كند؛ بنابراین عجيب است در حالي كه هر روز تصاوير دلخراشي از كشتار افراد بي گناه در انفجارهاي تروريستي پخش مي شود، موضوع آتش بس به میان می آید.

 

20/03-22:35



0% ...

آخرین اخبار

سپاه: حمله آمریکا به لارک، پاسخ و تنبیه متجاوز را در پی دارد


حمله دشمن آمریکایی-صهیونی به جزیرۀ لارک


یک مقام ناتو: این ائتلاف نظامی با حمله قریب‌الوقوع روسیه مواجه نیست


گزارش العالم از فرصت صلح در سودان و گفتگوی فراگیر برای پایان جنگ + فیلم


دشمن به دنبال فرسایش ثبات ملی از مسیر جنگ روانی است


تداوم تجاوزگری به لبنان؛ دست و پا زدن نتانیاهو برای دستاورد انتخاباتی+فیلم


وزیر خارجه عراق: گفتگو بهترین راه‌حل برای بحران‌هاست


دیدار وزیران خارجه پاکستان و ترکیه در استانبول/ بررسی توسعه همکاری ها و تحولات منطقه


چیستی، چرایی و آثار وحدت اسلامی در منظومه فکری امام خامنه‌ای (رضوان الله تعالی علیه)


نشریه طنز استرالیایی: کانادا نام دریاچه انتاریو را به دریاچه هرمز تغییر داده است