امیر قطر وارد جاکارتا شد

چهارشنبه 26 مهر 1396
06:39
امیر قطر وارد جاکارتا شد شیخ "تمیم بن حمد" آل ثانی امیر قطر در سومین مقصد از سفر آسیایی خود پس از مالزی و سنگاپور، وارد پایتخت اندونزی شد.

العالم-مالزی

امیر قطر و هیات همراه نیمه شب گذشته به وقت محلی و در فروگاه بین المللی "سوکارنوهاتا" جاکارتا مورد استقبال "اگارتیاستو لو کیتا" وزیر تجارت اندونزی و "احمد بن جاسم الحامر" سفیر قطر در اندونزی قرار گرفت.

سفیر قطر در اندونزی در مورد این سفر گفت: سفر دو روزه امیر قطر به جاکارتا رویداد مهمی است که به توسعه روابط عالی دو کشور با سابقه ای 41 ساله تاثیر بسزایی خواهد داشت.

وی در بیانیه ای که در خبرگزاری قطر منتشر شد، گفت: جوکو ویدودو رئیس جمهور اندونزی و شیخ تمیم بن حمد آل ثانی امیر قطر در این دیدار در زمینه روابط دو جانبه و مسائل منطقه ای گفت وگو خواهند کرد که افزایش ظرفیت های همکاری های مشترک در زمینه های تجارت و سرمایه گذاری ،حمل و نقل و صنایع به ویژه ساخت و ساز از جمله مهمترین محورهای این گفت وگوها خواهد بود.

این نخستین سفر آسیایی امیر قطر پس ازبروز شکاف و تیرگی روابط با چهار کشورعربی دیگر طی چهارماه گذشته محسوب می شود.

0% ...

آخرین اخبار

پروژه آمریکا برای غارت نفت عراق (مقایسه تطبیقی با مدل ونزوئلا)


داستان مسخره لوله کش اسراییلی که نتانیاهو از او تقدیر کرد


سرلشکر ایزدی: نیروهای مسلح «غافلگیری‌های فناورانه» برای دشمنان دارند


ائتلاف سعودی در ۲۴ ساعت گذشته ۹۴ حمله هوایی و موشکی به یمن انجام داد


اولیانوف: انرژی هسته‌ای حق مسلم تهران است


دولت عراق مجوز ۴۰ پرواز روزانه میان ایران و نجف را صادر کرد


نگرانی رژیم صهیونیستی از پیامدهای خروج آمریکا از عراق


تقلای «گروه هفت» برای مهار بحران انرژی با آزادسازی ۱۰۰ میلیون بشکه از ذخایر


قرارگاه قدس سپاه ؛ انهدام یک تیم تروریستی در استان سیستان و بلوچستان


السودانی با سفیر ایران در عراق دیدار کرد