قدرداني سیاستمدار سوري از مواضع رهبر معظم انقلاب

جمعه 11 فروردين 1391
10:43
قدرداني سیاستمدار سوري از مواضع رهبر معظم انقلاب دمشق (العالم) ـ سياستمدار سوري از مواضع حكيمانه رهبر معظم انقلاب اسلامي ايران طي ديدار ديروز نخست وزير تركيه با ايشان در مشهد مقدس، در حمايت از دمشق در برابر توطئه هاي غرب قدرداني كرد.

خالد نجاتي روز جمعه در مصاحبه با شبكه خبري العالم تأكيد كرد: رهبر معظم انقلاب موضع ثابت ايران درباره روابط با سوريه را همواره و در مناسبت هاي مختلف اعم از ديدار مقامات تركيه يا ديدار اخير معاون وزير امور خارجه سوريه با ايشان، اعلام و بر آن تأكيد كرده اند.

نجاتي با اشاره به مواضع حضرت آيت الله خامنه اي در برابر توطئه هاي غرب و برخي كشورهاي عربي اظهار داشت: علت اين توطئه چيني ها عليه دمشق، ائتلاف استراتژيك ميان ايران و سوريه در زمينه مقابله با توطئه هاي رژيم صهيونيستي و غرب در منطقه است.

اين نماینده سابق پارلمان سوريه گفت: موضع ايران در حمايت از مردم و نظام سوريه امر جديدي نيست. بلكه اين حمايت ها هميشگي، اصولي و برخاسته از اصول ثابت در روابط تهران و دمشق و ديدگاه استراتژيك اين دو كشور به مسايل منطقه است.

وي با بيان اينكه ايران از اصلاحات در سوريه حمايت مي كند و خواستار تسريع در روند آن است، افزود: ايران يك كشور دوست و همسايه و يك قدرت منطقه اي است و با اين موضع خود، پيام هاي واضحي را در باره سوريه به جهانيان مخابره مي كند.

نجاتي خاطرنشان کرد: موضع ايران مبتني بر اين است كه نبايد به برخي كشورها اجازه داد تا سوريه را دچار وضعيتي مانند ليبي كنند.

وي افزود: مقاومت سوريه در برابر هجمه دشمنان از طريق ساز وكارهاي انجام اصلاحات و مبارزه با تروريسم با استفاده از روابط با ايران، روسيه و چين در حال پي گيري است.

اين سياستمدار سوري موضع اخير ايران مبني بر حمايت از نظام و مردم سوريه در مقابله با تروريسم، انجام اصلاحات و رويارويي با دخالت بيگانگان را به منزله پيامي به تركيه و همه كشورهايي دانست كه موضع خصمانه اي عليه سوريه اتخاذ كرده اند.

نجاتي خاطر نشان كرد: ايران، سوريه را بخش مهمي از محور مقاومت در منطقه و خطر بزرگي براي رژيم صهيونيستي و همپيمانانش مي داند و به دليل حمايت سوريه از مقاومت است كه شاهد اقدامات سياسي و رسانه اي متعدد عليه دمشق در بحران اخير هستيم.

نماينده سابق پارلمان سوريه با تأكيد بر شكست تحركات ائتلاف غرب و اعراب در توطئه عليه سوريه و وارد آمدن ضربات پياپي به آنها از جمله در شوراي امنيت افزود: حضور نداشتن سوريه در نشست ديروز (پنجشنبه 10 فروردين) سران عرب در بغداد كاملا بر آن سايه افكنده بود.
MKH-29-23:48


در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

سپاه: حمله آمریکا به لارک، پاسخ و تنبیه متجاوز را در پی دارد


حمله دشمن آمریکایی-صهیونی به جزیرۀ لارک


یک مقام ناتو: این ائتلاف نظامی با حمله قریب‌الوقوع روسیه مواجه نیست


گزارش العالم از فرصت صلح در سودان و گفتگوی فراگیر برای پایان جنگ + فیلم


دشمن به دنبال فرسایش ثبات ملی از مسیر جنگ روانی است


تداوم تجاوزگری به لبنان؛ دست و پا زدن نتانیاهو برای دستاورد انتخاباتی+فیلم


وزیر خارجه عراق: گفتگو بهترین راه‌حل برای بحران‌هاست


دیدار وزیران خارجه پاکستان و ترکیه در استانبول/ بررسی توسعه همکاری ها و تحولات منطقه


چیستی، چرایی و آثار وحدت اسلامی در منظومه فکری امام خامنه‌ای (رضوان الله تعالی علیه)


نشریه طنز استرالیایی: کانادا نام دریاچه انتاریو را به دریاچه هرمز تغییر داده است