عصائب اهل الحق: نيروهای آمريکايی برای خروج از عراق آماده شوند

سه شنبه 2 آبان 1396
08:37
عصائب اهل الحق: نيروهای آمريکايی برای خروج از عراق آماده شوند دبیر کل «عصائب اهل الحق» از گروههای مقاومت اسلامی در عراق همزمان با ورود رکس تیلرسون وزیر امور خارجه آمریکا به بغداد و اظهاراتش درباره نیروهای بسیج مردمی (الحشد الشعبی)گفت: واشنگتن باید با پایان یافتن بهانه حضور داعش در عراق، نیروهایش را از کشور ما خارج کند.

العالم - عراق

سومریه نیوز -- «قیس الخزعلی» در حساب توییتری خود یادآورشد که نیروهای آمریکایی هرچه سریع تر باید عراق را ترک کنند.

وزیر خارجه آمریکا روز گذشته پس از ورود به عراق، الحشد الشعبی را یک نیروی شبه نظامی خارجی خوانده و خواستار بیرون رفتن آنها از عراق شده بود.

حیدرالعبادی نخست وزیر عراق نیز در دیدار با رکس تیلرسون قاطعانه از نیروی بسیج مردمی عراق (الحشد الشعبی) دفاع کرد و آنها را امید عراق و منطقه خواند.


بیشتر بخوایند: حیدرالعبادی: الحشدالشعبی امید عراق و منطقه است


وزیر خارجه آمریکا که دوشنبه شب وارد بغداد شد، کمی پیش از ورود به این کشور الحشد الشعبی را یک نیروی شبه نظامی خارجی خوانده و خواستار بیرون رفتن آنها از عراق شده بود.

تروریست های تکفیری داعش که از سوی غرب و برخی کشورهای منطقه حمایت می شوند، در طول سال های اخیر عراق و سوریه را در معرض تجاوز و اشغالگری خود قرار داده اند .

عراقی ها در ماه های اخیر بخش های وسیعی از کشور خود را که در اشغال تروریست ها بود، بازپس گرفتند.

0% ...

آخرین اخبار

سنتکام تجاوز به ایران را تأیید کرد


تحرک بی‌وقفه دیپلماسی ایران در حاشیه نشست شانگهای


بیانیه اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای


رویان هزینه‌های درمان بیماری‌های صعب‌العلاج را کاهش می‌دهد


پزشکیان بیشکک را به مقصد تهران ترک کرد


پزشکیان: اعضای شانگهای تجاوز به ایران را غیرقابل‌قبول می‌دانند


ویدئو گرافیک| بعد از ۶ ماه از تجاوزگری آمریکا علیه ایران، چه کسی پیروز جنگ است؟


جنجال‌ آفرینی همسر نتانیاهو در آستانه انتخابات کنست


قالیباف از جهش یک دهه‌ای توان نظامی ایران در ۱۵ ماه اخیر خبر داد


رایزنی پزشکیان و دبیرکل سازمان ملل در حاشیه اجلاس شانگهای