شکست حمله داعش با گاز کلر به شهروندان بغداد

شکست حمله داعش با گاز کلر به شهروندان بغداد
سه شنبه 2 آبان 1396 - 17:00

تلاشهای دادگاه تحقیقات مرکزی عراق با همکاری با دستگاه امنیتی، اقدام تروریستها در ماه محرم برای حمله به شهروندان با گاز کلر در یکی از مناطق بغداد را ناکام گذاشت.

العالم ـ عراق

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، قاضی عبدالستار بیرقدار سخنگوی رسمی شورای عالی قضایی تاکید کرد که تلاشهای بی نظیر دادگاه تحقیقات مرکزی و پیگیری و نظارت مستقیم قاضیانش و نیز با همکاری با دستگاه امنیتی عراق، تلاش تروریستهای داعش برای هدف قرار دادن شهروندان با گاز کلر در یکی از مناطق بغداد را خنثی کرد.

بیرقدار افزود: این تلاشها به دستگیری امیر داعشی منطقه ابوغریب موسوم به "ابو آمنه" و 9 نفر از افراد گروهکش منجر شد که در بازجویی به اتباطشان به داعش اعتراف کردند.

وی تاکید کرد که در جریان بازجویی ها تروریستها از طرح حمله به شهروندان با بمب های حرارتی و خفه کننده ساخته شده از ماده کلر در ماه محرم پرده برداشتند. این گروهک همچنین به انجام بسیاری از عملیات تروریستی در بغداد اذعان کرد.

210

 

آخرین اخبار

وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد


آژیر خطر در جنوب عربستان به صدا در آمد