برخورد با خودروهای دودزا در آستانه فصل سرما

برخورد با خودروهای دودزا در آستانه فصل سرما
جمعه 5 آبان 1396 - 13:26

رییس پلیس ترافیک شهری از اجرای طرح برخورد با خودروهای آلاینده و دودزا در کلانشهرهای سراسر کشور خبر داد.

العالم _ ایران / اقتصادی

سرهنگ داوود قاسمیان درباره برخورد پلیس با خودروهای آلاینده و دودزا اظهارکرد: با توجه به آغاز فصل سرما و شیوع پدیده وارونگی هوا که منجر به افزایش آلودگی هوا در سطح شهرها می‌شود طرح برخورد با خودروهای آلاینده، دودزا و فاقد معاینه فنی در سراسر کشور اجرایی می‌شود.

وی ادامه داد: ماموران پلیس در این طرح با خودروهای آلاینده، دودزا و فاقد معاینه فنی برخورد کرده و تعدادی از آنها پلاک اعزام به تعمیرگاه دریافت کرده یا توقیف می‌شوند.

رییس پلیس ترافیک شهری کشور درباره اینکه این طرح در کدام شهرها اجرا می‌شود گفت: اجرای این طرح سراسری و در سطح کشور استاما تمرکز ما ببشتر روی کلانشهرها و شهرهای دازای آلودگی هواست.

قاسمیان با بیان اینکه این طرح در حال حاضر اجرایی شده است، خاطرنشان کرد: اجرای این طرح در روزهای آتی همچنان به قوت خود ادامه خواهد داشت‌.

ایسنا

دسته بندی ها :

آخرین اخبار

سرلشکر عبداللهی: دشمنان را وادار به پذیرش تاوان جنایات خود خواهیم کرد


اصابت موشک‌های سپاه به مقر ناوگان پنجم آمریکا در بحرین


نخست وزیر هند در گفت‌وگو با پزشکیان بر صلح و دیپلماسی تاکید کرد


ترامپ تیم ملی فوتبال ایران را هم تهدید کرد


تخت‌روانچی: ایران به کشتی‌ برخی کشورها اجازه عبور از تنگه هرمز داده است


لاریجانی: برق منطقه را نیم‌ساعته قطع می‌کنیم


سکوت یونسکو در قبال حمله به آثار تاریخی ایران غیرقابل قبول است


دعوت پزشکیان از مردم برای حضور در راهپیمایی روز قدس


واکنش فرمانده نیروی دریایی سپاه به پیام رهبر انقلاب


مسیر‌های ده‌گانه راهپیمایی روز جهانی قدس در تهران