پلیس کاتالونیا اعلام بی‌طرفی کرد

شنبه 6 آبان 1396
16:23
پلیس کاتالونیا اعلام بی‌طرفی کرد بنابر فرمان پلیس کاتالونیا، نیروهای پلیس این منطقه در بحران میان اسپانیا و کاتالونیا عملکردی توام با بی‌طرفی خواهند داشت.

العالم - اروپا

فارس به نقل از رویترز -- پلیس کاتالونیا به نیروهای خود اعلام کرد که در پی تنش‌ها در زمینه جدایی این ناحیه از اسپانیا موضع بی‌طرف داشته باشند. این اقدام یک گام در جهت کنترل دولت مرکزی اسپانیا بر کاتالونیاست.

امروز شنبه اعلام شد که «سریا سائنز سانتاماریا» معاون نخست‌وزیر اسپانیا، کنترل ایالت کاتالونیا را بر عهده گرفت و دولت اسپانیا رئیس پلیس منطقه کاتالونیا را از سمتش برکنار کرد.

کارشناسان هشدار داده‌اند که انتظار می‌رود، کاتالونیا عرصه تنش و درگیری میان معترضان به حکم دولت مرکزی و نیروهای امنیتی باشد.

سنای اسپانیا طی یک رای گیری در روز جمعه،  به سلب خودمختاری از کاتالونیا رای مثبت داد. مجلس سنای اسپانیا با 215 رای، ضمن مخالفت با تداوم خودمختاری منطقه کاتالونیا، حاکمیت مستقیم را بر این منطقه تصویب کرد.

مجلس سنای اسپانیا همچنین به دولت دستور داد تا با توسل به قوه قهریه، رئیس منطقه کاتالونیا و وزیران او را از سمتهای خود اخراج کند.

این در حالی است که علیرغم مخالفت و هشدار مادرید، پارلمان محلی کاتالونیا به جدایی کامل از اسپانیا رای مثبت داد.

دولت مادرید پیش از این هشدار داده بود که در صورت اعلام جدایی از اسپانیا، دولت محلی کاتالونیا را منحل و یک انتخابات جدید در عرض 6 ماه آینده برگزار خواهد کرد.

«ماریانا راخوی» نخست‌وزیر اسپانیا پس از رای گیری پارلمان کاتالونیا از همه خواست که آرامش خود را حفظ کنند. وی تاکید کرد که حاکمیت قانون دوباره به کاتالونیا بازخواهد گشت.

در جریان همه‌پرسی جدایی کاتالونیا، که اول اکتبر (9 مهرماه) برگزار شد، 90 درصد به جدایی این ناحیه رای دادند. دولت مرکزی همواره بر غیرقانونی بودن چنین اقدامی تاکید داشت و از این رو خواستار اجرایی شدن بند 155 قانون‌اساسی شد.

0% ...

آخرین اخبار

پوتین: رفع تحریم‌های ایران و باز بودن تنگه هرمز، مطالبه به‌حق تهران است


حساسیت بغداد نسبت به قطع شدن نبض پروازی میان ایران و عراق


پایبندی لبنان به مذاکرات؛ حملات بدون دستاورد رژیم صهیونیستی +فیلم


حملات صهیونیست‌ها به لبنان، یک مدرسه را ویران ساخت و دانش‌آموزان را آواره کرد+ویدئو


انصارالله: پاسخ هرگونه تنش آفرینی بیشتر عربستان را در اعماق خاک این کشور می دهیم


گروسی مدعی شد: آژانس آماده لحاظ کردن ملاحظات ایران در چارچوب فعالیت‌های پادمانی است


خطیب زاده: اکنون توپ در زمین آمریکا است


حزب‌الله لبنان: اخراج آمریکا از عراق، سرآغاز پایان حضور نظامی واشنگتن در خاورمیانه


به چوب حراج گذاشتن اعتبار شورا؛ هشدار ایران نسبت به قبضه شورای امنیت توسط واشنگتن


خیزش کارکنان نظام سلامت انگلیس؛فشار بر دولت برای قطع همکاری با شرکت‌های حامی تل‌آویو