تیراندازی به مقر حزب سوسياليست يونان +ویدئو

سه شنبه 16 آبان 1396
00:27
یک منبع پلیس یونان اعلام کرد فرد ناشناسی شامگاه دوشنبه به طرف نیروهای ضد شورش که در برابر مقر حزب سوسیالیست مخالف یونان موسوم به پاسوک در مرکز آتن نگهبانی می دادند، تیراندازی کرد اما در این تیراندازی به کسی آسیبی نرسید.

به گزارش خبرگزاری فرانسه از آتن، این منبع اعلام کرد تحقیق درباره این حمله به تیپ ضد تروریستی یونان واگذار شد و این در حالی است که اقداماتی از این نوع که به طور پراکنده اهداف سیاسی یا اقتصادی را در یونان هدف می گیرد، به یک جنبش افراطی محلی ضد حکومتی نسبت داده می شود.
یک مامور پلیس اعلام کرد یک فرد ناشناس را که به طرف او در حرکت بود، مشاهده کرده و به موقع قبل از تیراندازی فرد ناشناس موفق شده است هشدار دهد و خود نیز پناه بگیرد.
این منبع افزود پلیس منطقه را مسدود و چند پوکه فشنگ پیدا کرد، یکی از گلوله ها به شیشه مغازه ای در آن نزدیکی اصابت کرده و شیشه مغازه را خرد کرد.
حمله زمانی روی داد که شمار زیادی از اعضای حزب در داخل ساختمان مقر حزب حضور داشتند.

0% ...

آخرین اخبار

همکاری مسکو و واشنگتن در چارچوب گروه ۲۰ تعلیق شد


۵۰۰۰ دانش آموز در فرانسه بازداشت شدند


وزیر خارجه ترکیه درگذشت خواهر عراقچی را تسلیت گفت


پیام تبریک سرلشکر عبداللهی به مناسبت افتخارآفرینی ورزشکاران در بازی‌های آسیایی ناگویا


پرواز هواپیمای جاسوسی آمریکا بر فراز دریای سیاه در مرز روسیه


آمریکا نخستین جنگنده‌های اف-۱۶ را به تایوان تحویل داد


ضرورت تقویت روابط ایران و یمن در حوزه‌های اقتصادی، تجاری و دریایی


وزیر امور خارجه ارمنستان فردا به تهران می آید


دولت آرایش جدید اقتصادی گرفت؛ محسن رضایی: در شرایط حساس هستیم


حمله موشکی و پهپادی به شرکت آرامکو در ریاض/ ۶۰ حمله هوایی و موشکی عربستان به اماکن غیرنظامی در ۲۴ ساعت گذشته