شهادت یک بحرینی دیگر با گاز سمی

چهارشنبه 23 فروردين 1391
09:53
شهادت یک بحرینی دیگر با گاز سمی يک شهروند بحريني ديگر بر اثر استنشاق گازهاي سمي به شهادت رسيد.

به گزارش روز چهارشنبه پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، "عبدالرسول حسن اسماعیل" که هفته گذشته بر اثر شلیک گازهای سمی داخل منزلش در روستای "کرباباد" به شدت دچار آسیب شده بود، سرانجام امروز به شهادت رسید.

انقلابیون بحرین تأکید کردند، با شهادت این شهروند، شمار شهدا از آغاز خیزش مردم این کشور از فوریه سال گذشته به 80 نفر رسید.

بیشتر موارد شهادت در بحرین بر اثر استنشاق گازهای سمی بوده است.

تظاهرات مردم بحرین در نقاط مختلف این کشور برای درخواست آزادی همه بازداشت شدگان بویژه "عبدالهادی الخواجه" همچنان ادامه دارد.

انقلابیون بحرین تأکید کردند که مزدوران و عناصر امنیتی رژیم آل خلیفه با لباسهای غیرنظامی به تظاهرکنندان در نقاط مختلف حمله ور شدند.

جمعیت وفاق بحرین اعلام کرد: دیروز چندین تیم امنیتی با لباس شخصی، پس از متوقف کردن خودرو شهروندان آنان را با سلاح سرد مورد ضرب و شتم قرار می دهند.

نیروهای امنیتی با وجود آنکه در محل این درگیری ها حضور داشتند، اقدامی برای جلوگیری از این حملات نکردند که این امر بیانگر همدستی آنها در این سرکوبها است.



کلید واژه ها

در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

هشدار سازمان ملل درباره وخامت بحران آوارگی در غزه با نزدیک شدن به فصل سرد


جنگ علیه ایران؛ چرا واشنگتن و رژیم صهیونیستی در کشیدن دوبارهٔ ماشه تردید دارند؟


تأکید دادستان کل کشور بر پیگیری حقوقی و دریافت خسارات جنگ از آمریکا، اسرائیل و هم‌پیمانانشان


روز طلایی کشتی ایران در آستانه+ فیلم خلاصه رقابت ها


عراقچی: فعلا برنامه‌ای برای دیدار با مقام‌های آمریکا نداریم


تظاهرات ضد دولتی؛ ۴۰ ایستگاه مترو پاریس تعطیل شد


برپایی نمایشگاه عکس و اجرای تئاتر؛ روایت مظلومیت فرشته‌های میناب در پاکستان


پنتاگون دوباره آمار تلفات تجاوز نظامی علیه ایران را افزایش داد


تداوم موج اعتراضات گسترده در سراسر اروپا


فرار دریانوردان تحت اسکورت آمریکا از تنگه هرمز