مرگ وجدان اروپایی ها

چهارشنبه 23 فروردين 1391
15:55
مرگ وجدان اروپایی ها منامه (العالم) عضو سابق فراكسيون وفاق در پارلمان بحرين، با اشاره به تأثير اقدام جسورانه عبدالهادي خواجه فعال حقوقي، واکنش ديرهنگام اروپايي ها براي نجات او را بيانگر مرگ وجدان آنها دانست.

"جواد فيروز" روز چهارشنبه در مصاحبه با شبكه العالم اظهار داشت: عبدالهادي خواجه و حسن مشيمع دو تن از بارزترين رهبران مبارز ميان مخالفان نظام آل خليفه در بحرين هستند، كه زندان و شكنجه به بخشي از تاريخ مبارزات سياسي آنها در مراحل حساس و تاریخی کشور تبديل شده است.

جواد فیروز خاطرنشان کرد: امروزه به علت سكوت جامعه بين الملل و توطئه دوست و دشمن عليه مردم بحرين، مبارزه آنها به اوج خود رسيده است. زيرا اعتصاب غذاي خواجه وارد سومين ماه شده است. وي بارها به صراحت اعلام كرده بود يا بايد آزاد شود يا راه شهادت را برمي گزيند.

نماينده سابق پارلمان بحرين تأکید کرد: حسن مشيمع نيز كه از سرطان رنج مي برد قبل از زنداني شدن در آستانه بهبودي بود. اما پس از بازداشت بيماري وي تشديد شده، و روز به روز وضعيت وي بدتر می شود. اين امر به وضوح نشان مي دهد كه رژیم آل خليفه روش یکسانی را برای حذف فیزیکی مخالفان در پيش گرفته است.

جواد فيروز درخواست دولت دانمارك از رژیم آل خليفه براي بازگرداندن عبدالهادي خواجه به اين كشور را يك درخواست شكست خورده دانست كه برخاسته از ضمير انساني نيست.

و با تأکید بر مرگ وجدان اروپايي ها، اظهار داشت: آنها پس از آنكه خواجه در آستانه مرگ قرار گرفت اين درخواست را مطرح كردند و دانمارك كه الخواجه تابعيت آن كشور را دارد از بحرين درخواست كرد تا به علت وضعيت جسماني این فعال، وي را تحويل اين كشور دهند .. اما مقامات رژیم آل خليفه به بهانه اينكه قانون جنايي اين كشور درباره انتقال محكومان به خارج از كشور شامل خواجه نمي شود، با تحویل او به دانمارک مخالفت کرد.

اين نماينده سابق پارلمان بحرين از مقاله مريم خواجه دختر عبدالهادي خواجه فعال بحريني زنداني حمايت و آن را تأييد كرد.

مريم خواجه در اين مقاله تحت عنوان "پدرم در حال مرگ است" مي نويسد: دريافتم كه جهانيان چگونه ارزش زندگي را در بحرين تعيين مي كنند. زندگي يك ملت كامل به اندازه يك بشكه نفت صادراتي عربستان به غرب ارزش ندارد. سياست و منافع جغرافياي سياسي تعيين كننده هستند. به طوري كه با توجه به آنها مردمي مي توانند با عزت و كرامت زندگي كنند يا به آنها به ديد موجوداتي كم ارزش تر از انسان نگاه شود. آري! جهان امروز، اينگونه به مردم بحرين مي نگرد.

SM-11-11:48



0% ...

آخرین اخبار

برنامه والزیتون، درباره زنان ایرانی مقاومی است که با تلاش و اقدامات خود تاثیرات شگرفی در جامعه بر جای گذاشتند.


­صعود سه پله‌ای تیم ملی والیبال بانوان ایران در رده‌بندی جهانی


پیشرفت در مذاکرات انتقال گاز روسیه، گام مهم در تبدیل ایران به هاب انرژی


بازداشت ۳۰ سردسته و مزدور دشمن دخیل در کودتای دی


گسترش اقدامات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی همزمان با توسعه پروژه شهرک‌سازی و محاصره قدس+فیلم


دیپلمات موریتانیایی؛سکان‌دار جدید سازمان همکاری اسلامی


قالیباف؛ اگر ما نفت نفروشیم، کسی نفت نخواهد فروخت


وزارت خارجه: «عملیات طرد اقتصادی» آمریکا علیه ایران مصداق تروریسم دولتی است


هراس نتانیاهوی جنایتکار از بادبادک های ساده!


خط و نشان سخنگوی وزارت دفاع برای دشمن با شگفتانه‌های نظامی