اردوغان شرط خود برای کناره‌گیری از قدرت را اعلام کرد

يکشنبه 5 آذر 1396
21:57
اردوغان شرط خود برای کناره‌گیری از قدرت را اعلام کرد رئیس جمهور ترکیه اعلام کرد تنها به یک شرط حاضر است از سمت ریاست‌جمهوری این کشور کناره‌گیری کند.

العالم _ ترکیه

راشاتودی اعلام کرد؛ رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه، اعلام کرد در صورتی که حزب جمهوری خواه خلق که مهمترین حزب مخالف دولت به شمار می رود، بتواند اثبات کند او حساب‌های مالی در خارج از کشور دارد، آماده است تا از سمت ریاست جمهوری کناره گیری کند.

طبق اعلام شبکه تی آر تی ترکیه، رجب طیب اردوغان که در استانبول سخنرانی می کرد، گفت: در صورتی که ثابت کردید من پولی در بانک های خارجی دارم، از سمت ریاست جمهوری استعفا خواهم داد.

گفتنی است، کمال قلیچدار اوغلو، رهبر حزب جمهوری خواه خلق، در سخنانی در 21 نوامبر ماه جاری میلادی در پارلمان این کشور، نزدیکان و آشنایان اردوغان را متهم کرده بود که میلیون ها دلار در یک شرکت خارجی به منظور فرار مالیاتی سرمایه گذاری کرده اند.

باشگاه خبرنگاران جوان

0% ...

آخرین اخبار

فواد حسین: عراق صادرات نفت از طریق تنگه هرمز را از سرگرفته‌ است


انفجار مهيب در نجران عربستان


المشاط: انتقام شهدای حمله عربستان به یمن را می‌گیریم


شکست دیگر ترامپ: یک شهر نظامی برای اولین بار آبی شد


متروی لندن در اعتصاب


فریادهای انتخاباتی ترامپ بر سر رئیس دفترش


سخنگوی سپاه: از نقاطی که دشمن انتظارش را ندارد، می توانیم ضربات مؤثری به آنها وارد کنیم + ویدئو


فراخوان روز خشم مردمی بحرین/ آل‌خلیفه آستانه محاکمه جمعی علما


ویدئو گرافیک/ هزینه انتخاباتی سنگین حمایت از اسرائیل در آمریکا


صدای کودکان جنگ‌زده نباید در منازعات سیاسی گم شود/ ضرورت شکل‌گیری سازوکار بین‌المللی برای ثبت روایت کودکان قربانی جنگ