انصارالله: خبر منتشر شده درباره تسلط نیروهای «صالح» بر تاسیسات حیاتی شمال یمن صحت ندارد

انصارالله: خبر منتشر شده درباره تسلط نیروهای «صالح» بر تاسیسات حیاتی شمال یمن صحت ندارد
شنبه 11 آذر 1396 - 13:25

سخنگوی جنبش انصارالله یمن اخبار منتشر شده رسانه‎های «دشمن» درباره سیطره نیروهای طرفدار علی عبدالله صالح رئیس جمهور سابق یمن بر تاسیسات حیاتی شمال یمن را دروغ خواند.

العالم - یمن

«محمد عبدالسلام» سخنگوی جنبش انصارالله یمن اعلام کرد که خبرهای منتشر شده رسانه های سعودی و دیگر رسانه‎های دشمن درباره تسلط نیروهای طرفدار علی عبدالله صالح رئیس جمهور سابق یمن بر فرودگاه صنعا و دیگر تاسیسات مهم یمن صحت ندارد.

وی در صفحه توئیتر خود اعلام کرد که این اقدامات در راستای «ایجاد فتنه و درگیری و ناامنی» صورت می گیرد و به اذن خداوند و با تلاش های ملت یمن خنثی خواهد شد.

 «عبدالملک الحوثی» رهبر انصارالله یمن نیز امروز در سخنانی به فتنه‌ اخیر ایجاد شده در پایتخت یمن پرداخت و درباره اقدامات غیرمسئولانه برخی طرف‌ها هشدار داد.

وی تاکید کرد: مسجد الصالح یا مقرهای حزب کنگره مردمی یمن، تحت کنترل نیروهای امنیتی یا انصارالله قرار ندارد. کلیه مقرهای حزب کنگره مردمی یمن و نیز منازل رهبران این حزب در صنعاء در امنیت قرار دارند.

رهبر انصارالله یمن در ادامه گفت: از عاقلان می‌خواهم که مسئولیت‌پذیر باشند و با نهادهای دولتی برای حفظ امنیت پایتخت و رفع فتنه همکاری کنند. هر اختلافی را می‌توان با گفت‌وگو و تفاهم حل و فصل کرد و قبایل نیز باید بر همین اساس وارد عمل شوند و به فتنه پا ندهند. همه باید با حکومت همکاری کنند و به هیچکس اجازه تخریب ندهند و با «شبه‌نظامیان فتنه» مقابله کنند.

الحوثی تاکید کرد که این شبه‌نظامیان به اماکن عبادی حمله می‌کنند و این اقدام درست نیست و آنها نیز باید برای امنیت این وطن تلاش کنند. «صالح» نیز باید از شبه‌نظامیان جسور عاقل‌تر و پخته‌تر باشد و با تلاش‌های جاری برای مقابله با فتنه ایجاد شده، همسو شود.

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم