اعتراض اسرائیل به کمیته المپیک لندن|+عکس

سه شنبه 12 ارديبهشت 1391
05:34
اعتراض اسرائیل به کمیته المپیک لندن|+عکس پايگاه رسمي رقابت هاي المپيك لندن، اسامي پايتخت كشورهاي شركت كننده در اين رقابت ها را بعد از اعتراض رژيم صهيونيستي به ذكر شدن نام بيت المقدس به عنوان پايتخت فلسطين، حذف كرد.

به گزارش روز سه شنبه پايگاه اطلاع رساني شبكه خبري العالم، پايگاه رسمي رقابت هاي المپيك لندن مشاركت دولت فلسطين در بازيهاي المپيك لندن را كه قرار است 27 ماه ژوئيه يعني کمتر از 3 ماه دیگر برگزار شود، منتشر كرد كه در آن شهر قدس به عنوان پايتخت دولت فلسطين نشان داده شده است.

برپايه اين گزارش، در بخش معرفي فلسطين آمده است كه تعداد ساكنان آن 3 ميليون و 101 هزار نفر، مساحت آن 6.020 كيلومتر مربع و پایتخت آن بیت المقدس است.

سايت روزنامه صهيونيستي معاريو نیز روز دوشنبه به بررسي این مطالب پرداخت و اين سوال را مطرح كرد كه آيا اين امر اشتباه پايگاه ياد شده بوده است؟ يا اينكه به طور عمدي شهر قدس را به عنوان پايتخت دولت فلسطين درج كرده و نامی از پایتخت رژیم صهیونیستی نبرده است.

به نظر مي رسد كه حذف نام پايتخت كشورهاي شركت كننده در رقابت هاي المپيك درپي درخواست كميته المپيك رژیم صهیونیستی صورت گرفته است و اين كميته در اعتراض خود گفته است كه فلسطين تا اين لحظه به عنوان يك كشور مستقل از سوي سازمان ملل به رسميت شناخته نشده است.

 



کلید واژه ها

در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

ستادکل نیروهای مسلح: تجاوز از هیچ مبدایی تحمل نمی‌شود


ایران، لبنان، فلسطین؛ معادله‌هائی که ترامپ و نتانیاهو نتوانستند با جنگ آنها را به نفع خود تغییر دهند + ویدئو


نجات ۱۶۳ کودک از یک باند قاچاق، فلوریدا و جهان را تکان داد+فیلم


پزشکیان میهمان ویژه مراسم افتتاحیه بازی‌های جهانی عشایر در بیشکک + فیلم و عکس


نبیه بری: به هیچ‌وجه از حق لبنان برای پیگرد "اسرائیل" به‌دلیل تجاوزاتش چشم‌پوشی نمی‌کنیم +فیلم


بشکه باروتی به نام کرانه باختری؛ هشدارهای اطلاعاتی درباره مقاومت خشمگین+فیلم


۲۶ شاعر عراقی امشب در حرم امام رضا (ع) شعر می‌خوانند


رزمایش بزرگ ۳۱۳ هزار نفری «جان‌فدایان ایران» برگزار می‌شود


حشد الشعبی عراق: خبر تخلیه مقرهای این نیرو در استان الانبار صحت ندارد


اعلام آمادگی پوتین برای لغو دائمی روادید با چین