تیلرسون: واشنگتن فعلا در توافق هسته‌ای با ایران حضور دارد / نواقص برجام باید برطرف شوند

تیلرسون: واشنگتن فعلا در توافق هسته‌ای با ایران حضور دارد / نواقص برجام باید برطرف شوند
سه شنبه 21 آذر 1396 - 20:08

وزیر خارجه آمریکا با بیان اینکه این کشور «فعلا» در توافق هسته‌ای با ایران حضور دارد، گفت این توافق نواقصی دارد که باید برطرف شوند.

العالم -ایران

«رکس تیلرسون» وزیر خارجه آمریکا روز سه‌شنبه گفت واشنگتن فعلا در توافق هسته‌ای با ایران حضور دارد.

تیلرسون که در نشستی غیررسانه‌ای در جمع کارکنان وزارت خارجه آمریکا صحبت می‌کرد، گفت واشنگتن در حال رایزنی با متحدان خود برای «اجرای کامل» توافق هسته‌ای با ایران است.

او گفت واشنگتن در این زمینه، «حمایت خوبی» از متحدان اروپایی خود دریافت کرده است.

وزیر خارجه آمریکا با بیان اینکه توافق هسته‌ای سال ۲۰۱۵ میان ایران و گروه ۱+۵، ایرادات و نواقصی دارد، گفت این ایرادات «باید برطرف شوند.»

وی افزود: «فعلا ما در توافق [هسته‌ای] حضور داریم. کنگره در حال بررسی این توافق است تا مشخص کند که آیا چیزی هست که از ما بخواهد ما آن را انجام دهیم یا نه.»

«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا که بارها از توافق هسته‌ای با ایران انتقاد کرده، دو ماه پیش از صدور تائیدیه دوره‌ای پایبندی ایران به توافق هسته‌ای خودداری کرده و پرونده برجام را به کنگره فرستاد.

نمایندگان کنگره آمریکا ۶۰ روز (تا امروز) زمان داشتند تا درباره بازگرداندن تحریم‌های یکجانبه آمریکا که ذیل برجام رفع شده‌اند، یا تصویب طرحی تازه در ارتباط با توافق هسته‌ای، تصمیم‌گیری کنند.

با این حال، اختلاف نظر در میان نمایندگان کنگره در مورد نحوه برخورد با برجام، موجب شد تا این دو ماه بدون طرح خاصی سپری شود. با گذشت این ضرب‌الاجل پرونده برجام بار دیگر به کاخ سفید بازگشته و حالا ترامپ باید در اواسط ژانویه یعنی موعد بعدی صدور تائیدیه پایبندی ایران، بار دیگر موضع خود در مورد برجام را اعلام کند.

تیلرسون در بخش دیگری از سخنرانی‌اش، ایران را به عنوان «نیرویی ثبات‌زدا در منطقه» توصیف کرد و گفت واشنگتن به دنبال «تعامل» در زمینه فعالیت‌های منطقه‌ای ایران است.

فارس

دسته بندی ها :

آخرین اخبار

بلومبرگ: ایران آماده پاسخ ویرانگرتر به حملات آمریکاست


ضرب‌شست ایران به چشم آمریکا در دریا


درگیری یهودیان حریدی با پلیس در سرزمین های اشغالی


وزیر اقتصاد: تلاش آمریکا برای فروپاشی اقتصاد ایران شکست خورده است


پیروزی رئیس‌جمهور حامی مذاکره با مسکو در انتخابات بلغارستان


روحانی لبنانی: صهیونیست‌ها سیاست توسعه طلبانه و آوارگی فلسطینیان را دنبال می کنند


گزارش العالم از تشدید بحران نان در غزه + ویدئو


نماینده پارلمان لبنان: مقاومت جزء جدایی‌ناپذیر جامعه است


عراقچی وارد عشق‌آباد شد


ادعای تکراری ترامپ درباره جنگ علیه ایران: پایان ماجرا نزدیک است!