ادامه تظاهرات اعتراضی مردم یمن

بن‌عمر همچنان تلاش می‌کند

جمعه 15 ارديبهشت 1391
17:02
بن‌عمر همچنان تلاش می‌کند در حالي كه جمال بن عمر فرستاده سازمان ملل به يمن تلاش‌هاي خود را براي حل و فصل بحران اين كشور ادامه مي دهد، صنعا و چند شهر ديگر يمن شاهد تظاهرات مردمي بود که خواستار بركناري و محاكمه همه عناصر وابسته به صالح هستند.

خبرنگار العالم که برای پوشش خبری این رویداد به میان تظاهرکنندگان و انقلابیون رفته بود، نظرات آنها را درباره رویدادهای اخیر این کشور به خصوص تدام تظاهرات پرسید که همه آنها خواستار محاکمه عناصر وابسته به رژیم علی عبدالله صالح شدند.

يكي از تظاهر كنندگان به خبرنگار شبكه خبري العالم گفت: حضور ما در راهپيمايي امروز براي اعلام وفاداري به خون شهدا و تعهد ما به آنها است كه تا محاكمه همه قاتلان عقب نشيني نخواهيم كرد و به خانه هايمان بر نخواهيم گشت.

از سويي ديگر، جمال بن عمر پايان سرپيچي سرتيپ طارق محمد عبدالله صالح برادرزاده علي عبدالله صالح از دستور عبدربه منصور هادي رئيس جمهور يمن و تسليم تيپ سوم گارد رياست جمهوري به سرتيپ عبدالرحمن الحليلي را اعلام كرد.

به عقيده ناظران، افزايش فشار مردمي طارق محمد صالح را به پذيرش بركناري از فرماندهي گارد ويژه چند هفته پس از مخالفت با آن وادار كرد.

بن عمر گفت: شاهد تسليم فرماندهي تيپ سوم از سرتيپ طارق محمد عبدالله صالح به سرتيپ عبدالرحمن الحليلي بودم.

وي در خصوص كنفرانس گفتگوي ملي نيز گفت: شوراي امنيت بر ضرورت زمينه سازي مناسب براي كنفرانس گفتگوي ملي تاكيد كرده است دولت يمن نيز بايد كميته آماده سازي فراگيري تشكيل دهد.

عبدالله دوبله نويسنده و تحليلگر سياسي يمني روز پنجشنبه در گفتگو با شبكه خبري العالم گفت: طرفهاي سياسي مسئوليت پذيري كافي در مسئله گفتگوي ملي نشان ندادند و از آنجا كه بيگانگان برنامه زماني آنرا تعيين مي كنند عامل بومي همچنان بي تاثير و مسئوليت ناپذير خواهد ماند.

 

 

MKH-4-01:53

0% ...

آخرین اخبار

رئیس جمهور: دولت با همه توان از تولیدکنندگان عرصه‌کشاورزی حمایت میکند


نیرو‌های مسح ایران در برابر هر تجاوزی شجاعانه خواهند ایستاد


افزایش ظرفیت پرتو دهی به محصولات کشاورزی


ترکیه خطاب به نتانیاهو: متهمان نسل‌کشی نمی‌توانند درس اخلاق بدهند


پژوهشگر عرب: پاسخ نظامی ایران به آمریکا، ترامپ را ناکام گذاشت


وزیران خارجه پیمان امنیت جمعی: اقدامات نظامی یکجانبه مغایر با حقوق بین‌الملل است


پیام تسلیت رهبر انقلاب اسلامی در پی ارتحال مرجع عالی‌قدر، آیت‌الله حاج شیخ اسحاق فیاض (طاب ثراه)


طرح کنگره در محدود کردن اختیارت جنگی ترامپ


گفتگوی عراقچی با مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا


بقایی: تخریب مخازن آب آشامیدنی در سیریک، اوج زوال اخلاقی در سامانۀ حکمرانی آمریکاست


پربیننده ترین خبرها

ترامپ مدعی شد ایالات متحده در واکنش به حمله ادعایی ایران به بالگرد آمریکایی، حملاتی را به ایران انجام داده‌ است.


سنتکام اعلام کرد در واکنش به سرنگونی یک فروند بالگرد آپاچی، حملات تجاوزکارانه‌ای را به چند نقطه در جنوب ایران انجام داده است


قیمت نفت پس از حمله آمریکا به ایران افزایش یافت و به ۹۲.۳۰ دلار در هر بشکه رسید.


ترامپ تجاوز دوباره به ایران را تایید کرد


هشدار مجدد عراقچی به آمریکا: اگر می خواهید در امان باشید بهتر است منطقه ما را ترک کنید


صدای انفجارهای جدیدی در شهر جاسک در جنوب ایران شنیده شد


گزارش‌ها حاکی از حمله به پایگاه نظامی آمریکا در منطقه جهرا در کویت است


سپاه پاسداران: ۲۱ هدف در پایگاه‌های هوایی و دریایی آمریکا در منطقه مورد اصابت قرار گرفت.


‌ ۴ هدف مهم در پایگاه هوایی و مرکز فرماندهی کنترل ارتش کودک‌کش آمریکا در الازرق اردن هدف قرار گرفتند


حمله موشکی رزمندگان هوافضای سپاه به ۴ هدف نظامی آمریکا در اردن


موج جدید انفجارها در کویت