چهارمین دور گفتگوهای سیاسی ایران و فرانسه چهارشنبه در پاریس

سه شنبه 28 آذر 1396
22:25
چهارمین دور گفتگوهای سیاسی ایران و فرانسه چهارشنبه در پاریس چهارمین دور گفتگوهای سیاسی ایران و فرانسه به ریاست عراقچی و دبیرکل وزارت خارجه فرانسه فردا (چهارشنبه) در پاریس برگزار خواهد شد.

العالم _ ایران / سیاسی

چهارمین دور گفتگوهای سیاسی جمهوری اسلامی ایران و فرانسه به ریاست سید عباس عراقچی معاون امور حقوقی و بین المللی وزارت امور خارجه و موریس گوردو مونتاین دبیرکل وزارت خارجه فرانسه فردا (چهارشنبه) 29 آذر 96 در پاریس برگزار خواهد شد.

این گفتگوها در چارچوب یادداشت تفاهم امضاء شده در سفر رئیس جمهور کشورمان به فرانسه و به طور منظم هر شش ماه یک بار به طور دوره ای در تهران و پاریس  برگزار می شود. 

این گفتگوها سازوکاری است که در چارچوب آن دو کشور توسعه روابط دوجانبه در بخش های مختلف سیاسی، اقتصادی و فرهنگی را مورد بررسی خواهند داد.

همچنین تبادل نظر و رایزنی پیرامون موضوعات منطقه ای و بین المللی به ویژه تحولات خلیج فارس و خاورمیانه در دستور کار این دور از گفتگوها قرار دارد.

عراقچی در سفر دو روزه خود به پاریس همچنین دیدارهای دیگری با مقامات فرانسوی خواهد داشت و در انستیتوی فرانسوی روابط بین الملل سخنرانی  می کند.

 

0% ...

آخرین اخبار

کلافگی ارتش تا دندان مسلح صهیونیست‌ها از بادبادک های غزه!


سرلشکر رضایی: آمریکا شرارت کند بلایی سرشان می‌آوریم که در تاریخ ثبت شود


ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید


قالیباف: امپراتوری آمریکا روبه‌زوال است


قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا


رویکرد بین المللی ایران همواره صلح‌طلبانه بوده است


افشای راهبرد بروزرسانی شده دشمن برای تقابل با ایران