همزمان با صدور حکم اعدام 6 بحرینی؛

خوشگذرانی حکام آل‌خلیفه و اماراتی در صحراهای مغرب + تصاویر

چهارشنبه 6 دی 1396
11:58
خوشگذرانی حکام آل‌خلیفه و اماراتی در صحراهای مغرب + تصاویر در شرایطی که بحرین به دلیل صدور حکم اعدام ۶ نفر توسط دادگاه نظامی حالت التهاب به خود گرفته، انتشار تصاویر خوشگذرانی حکام آل خلیفه در صحراهای مغرب موجب خشم گسترده مردمی شده است.

العالم _ بحرین

انتشار تصاویر حاکم بحرین در کنار حکام امارات در حال شکار و لهو و لعب در صحراهای کشور مغرب درست در زمانی که بحرین در التهاب صدور حکم اعدام بر ضد جمعی از جوانان شیعه این کشور است بر خشم مردم افزوده است.

بر اساس این گزارش، حمد بن عیسی آل خلیفه پادشاه بحرین جمعه گذشته وارد مغرب شده و تصاویری از وی در صحرا و شکارگاه ها و در منطقه بوعرفه به همراه دو پسرش و حاکم دبی و ولیعهد ابوظبی به انتشار رسیده که باعث خشم بیشتر مردم بحرین شده است.

خانواده حاکمه آل خلیفه با ثروتی که از غارت اموال ملی، تصاحب دریا، سواحل، اراضی و منابع بحرین اندوخته اند در حالی مشغول به شکار پرندگان نایاب، لهو و لعب و خوشگذرانی در صحراهای مغرب هستند که دادگاه نظامی بحرین روز دوشنبه ۴ دی حکم اعدام ۶ نفر و حبسهای بلند مدت و سلب تابعیت بر ضد جمعی از جوانان شیعه بحرینی را صادر کرده است.

همچنین رژیم بحرین زیر بار بدهی های سنگین بوده و در سال جدید میلادی حتی قادر به پرداخت حقوق کارمندان خود نخواهد بود.

0% ...

آخرین اخبار

هشدار یمن به شرکت‌های بیمه: فریب تضمین‌های سعودی را نخورید


عراقچی در دیدار با همتای قطری: کشورهای منطقه نباید اجازه استفاده آمریکا از خاک خود علیه ایران را بدهند


کلافگی ارتش تا دندان مسلح صهیونیست‌ها از بادبادک های غزه!


سرلشکر رضایی: آمریکا شرارت کند بلایی سرشان می‌آوریم که در تاریخ ثبت شود


ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید


قالیباف: امپراتوری آمریکا روبه‌زوال است


قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا