طوفان شرق کشور، 98 نفر را راهی بیمارستان کرد

طوفان شرق کشور، 98 نفر را راهی بیمارستان کرد
چهارشنبه 6 دی 1396 - 14:56

مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان گفت: وزش طوفان و گرد و خاکی که از اواخر روز گذشته منطقه سیستان را فرا گرفته، تاکنون ۹۸ نفر را راهی بیمارستان کرده است.

العالم - ایران

رضا اربابی اظهار داشت: وزش باد شدید و گرد و خاک در منطقه سیستان شامل 5 شهرستان زابل، زهک، هامون، هیرمند و نیمروز واقع در شمال استان سیستان و بلوچستان، شرایط زندگی را برای مردم به ویژه برای بیماران تفسی بحرانی کرده است.

مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان گفت: از روز گذشته تاکنون 98 نفر در پی مشکلات ناشی از ریزگردها از جمله مشکلات چشمی و تنفسی به مراکز درمانی منطقه سیستان مراجعه کرده‌اند که بیشتر آنها بیماران تنفسی بوده‌اند.

وی با بیان اینکه خوشبختانه اکثر مراجعه‌کنندگان به مراکز درمانی به صورت سرپایی درمان شده‌اند اما 34 نفر از این تعداد برای دریافت خدمات درمانی بیشتر بستری شدند، افزود: توصیه می‌شود با توجه به کاهش کیفیت هوا در منطقه سیستان مردم و به ویژه افراد آسیب‌پذیر در 3 گروه بیماران، کودکان و سالمندان از تردد در فضای باز خودداری کنند و در صورت ضرورت حتماً از ماسک استفاده نمایند.

مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان گفت: همچنین در پی افزایش سرعت طوفان در سیستان امروز مدارس 5 شهرستان منطقه در 2 شیفت صبح و عصر تعطیل اعلام شده است.

تسنیم

دسته بندی ها :

آخرین اخبار

سپاه: حمله آمریکا به لارک، پاسخ و تنبیه متجاوز را در پی دارد


حمله دشمن آمریکایی-صهیونی به جزیرۀ لارک


یک مقام ناتو: این ائتلاف نظامی با حمله قریب‌الوقوع روسیه مواجه نیست


گزارش العالم از فرصت صلح در سودان و گفتگوی فراگیر برای پایان جنگ + فیلم


دشمن به دنبال فرسایش ثبات ملی از مسیر جنگ روانی است


تداوم تجاوزگری به لبنان؛ دست و پا زدن نتانیاهو برای دستاورد انتخاباتی+فیلم


وزیر خارجه عراق: گفتگو بهترین راه‌حل برای بحران‌هاست


دیدار وزیران خارجه پاکستان و ترکیه در استانبول/ بررسی توسعه همکاری ها و تحولات منطقه


چیستی، چرایی و آثار وحدت اسلامی در منظومه فکری امام خامنه‌ای (رضوان الله تعالی علیه)


نشریه طنز استرالیایی: کانادا نام دریاچه انتاریو را به دریاچه هرمز تغییر داده است