اختلاف‌ در بین ائتلاف جدید رژیم صهیونیستی

يکشنبه 24 ارديبهشت 1391
09:05
اختلاف‌ در بین ائتلاف جدید رژیم صهیونیستی اقدام رئيس حزب صهيونيستي کاديما در پيوستن به کابينه افراطي بنيامين نتانياهو، نخست وزير اين رژيم، به ايجاد شکاف و دو دستگي در ميان اعضاي اين حزب منجر شده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبری العالم، "امانوئل روزن" تحلیلگر مسائل سیاسی کانال ده تلویزیون رژیم صهیونیستی، در این خصوص تصریح کرد بسیاری از نمایندگان کادیما در کنیست با وجود پیوستن این حزب به ائتلاف حاکم اختلافات خود را با نتانیاهو پنهان نمی‌کنند.

وی گفت «رونی باراون»، رئیس کمیسیون نظارت بر عملکرد دولت، یکی از مخالفان اصلی سیاست‌های نتانیاهو است. خصومت میان این دو به گونه ای است که نتانیاهو از گزارش‌های وی در زمینه عملکرد دولت اسرائیل هراسان است.

روزن افزود: اگرکسی گمان می‌کند باراون به‌علت پیوستن کادیما به ائتلاف حاکم  رویکردش را تغییر داده است کاملاً  در اشتباه است.

در همین حال تلویزیون اسرائیل اظهارات اخیر باراون را درباره نتانیاهو پخش کرد.

باراون، که سخنانش درباره نتانیاهو از کانال ده اسرائیل پخش می‌شد، گفت:«بی‌گمان، نتانیاهو با نقشه اخیرش برای ملحق کردن حزب ما به ائتلاف حاکم به دنبال جلوگیری از حضور من در کمیسیون نظارت بر عملکرد کابینه است. اقدامات جنجالی اسرائیل، از جمله در مسئله کشتی مرمره ترکیه، انتخاب رئیس ستاد ارتش  و آتش سوزی که در کرمل رخ داد، در دفتر کار من بررسی می شد.»

تحلیلگر مسائل سیاسی اسرائیل درباره سخنان باراون در تلویزیون رژیم صهیونیستی افزود این سخنان یکی از اعضای جدید ائتلاف حاکم درباره بنیامین نتانیاهو بود!

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

اعتراض یمن به استفاده ریاض از پرونده انسانی به عنوان اهرم فشار/ صنعا: هرگز در برابر فشارها نخواهیم شکست


گاردین: دولت ترامپ از روزنامه‌نگاران جاسوسی می‌کند


لبیک اساتید فناور دانشگاه‌ها به رهنمود‌های رهبر انقلاب


دریادار ایرانی: با همان روحیه شهدا از ایران دفاع می‌کنیم


بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام


۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند


وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت