حزب اسلامی امت:

انقلاب عربستان نزدیک است

يکشنبه 31 ارديبهشت 1391
04:25
انقلاب عربستان نزدیک است حزب اسلامي "امت" در عربستان، با هشدار به رژيم حاکم در خصوص همسويي با آمريکا ضد انقلاب يمن، تأکيد کرد انقلاب در عربستان نزديک است.

به گزارش روز یکشنبه پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، "شیخ محمد بن سعد آل مفرح" عضو هیأت عالی حزب اسلامی امت گفت: رژیم سعودی با آمریکا در سنگری واحد ضد یمن و انقلاب مسالمت آمیز این کشور ایستاده، و با این اقدام ملت عربستان را که مخالف ظلم علیه مردم یمن است، به چالش طلبیده است.

شیخ محمد بن سعد افزود: اقدامات غیرمسئولانه و غیراخلاقی رژیم سعودی ضد ملت یمن بیانگر آن است که ملت عربستان از انقلاب مردم یمن حمایت می کند.

وی خاطرنشان کرد: مردم یمن باید از ورود به توطئه سعودی – آمریکایی برحذر باشند، چراکه هدف از این توطئه مصادره حق آنها در آزادی به بهانه حفظ ثبات یمن است.

عضو هیأت عالی حزب امت در عربستان تأکید کرد: همسنگر شدن با دشمن پذیرفتنی نیست .. رژیم سعودی باید بداند که دولت آمریکا از همه مزدوران خود در منطقه دست کشیده، و فاصله این رژیم نیز از تغییرات سیاسی فراگیر دور نیست.



کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

حمله به زیرساخت‌های فنی و محل استقرار جنگنده‌های دشمن - فیلم


حملات موشکی ایران به پایگاه‌های آمریکا در اردن


اعتراف نتانیاهو: من بودم که ترامپ را برای حمله به ایران متقاعد کردم


سپاه: حمله آمریکا به لارک، پاسخ و تنبیه متجاوز را در پی دارد


حمله دشمن آمریکایی-صهیونی به جزیرۀ لارک


یک مقام ناتو: این ائتلاف نظامی با حمله قریب‌الوقوع روسیه مواجه نیست


گزارش العالم از فرصت صلح در سودان و گفتگوی فراگیر برای پایان جنگ + فیلم


دشمن به دنبال فرسایش ثبات ملی از مسیر جنگ روانی است


تداوم تجاوزگری به لبنان؛ دست و پا زدن نتانیاهو برای دستاورد انتخاباتی+فیلم


وزیر خارجه عراق: گفتگو بهترین راه‌حل برای بحران‌هاست