هشدار «الوفاق» درباره هتک حرمت علما در بحرین

جمعه 22 دی 1396
09:40
هشدار «الوفاق» درباره هتک حرمت علما در بحرین
جمعیت ملی-اسلامی «الوفاق» به عنوان بزرگ‌ترین جمعیت معارض بحرین اقدام دولت این کشور در بازداشت یک عالم دینی به اتهام همبستگی با آیت‌الله عیسی قاسم رهبر شیعیان این کشور را محکوم کرد.

العالم - بحرین

رژیم آل خلیفه شیخ «حمزه الدیری» روحانی این کشور را که به اتهام همبستگی با آیت‌الله شیخ عیسی قاسم رهبر معنوی انقلاب این کشور به یکسال حبس محکوم شده بود، دستگیر کرد. 

دادگاه بحرین 12 اکتبر علیه وی به اتهام مشارکت در تحصن مردمی در اطراف منزل آیت‌الله عیسی قاسم در سال گذشته حکم صادر کرده و با محکوم شناختن شیخ الدیری وی را به تحمل یک سال حبس محکوم کرده بود.

جمعیت الوفاق در بیانیه‌ای تأکید کرد که بازداشت شیخ «حمزه الدیری» عالم دینی بحرین و صدور حکم حبس یکساله علیه وی به اتهام همبستگی با آیت‌الله عیسی قاسم اقدامی مردود و محکوم است.

در این بیانیه آمده است که بازداشت این عالم دینی نیز در راستای تعدی به علمای دین در بحرین و استمرار طرح گسترده و برنامه‌ریزی شده برای تحقیر، اهانت و نقض حقوق شیعیان در بحرین صورت گرفته است.

طبق گزارش شبکه المنار، الوفاق همچنین بر ضرورت تحرک مجامع جهانی برای توقف این تجاوزات علیه شیعیان در سطح موسسات، شخصیت‌ها و آزادی تفکر و اندیشه تأکید کرد و خواستار آزادی علمای دین اعم از شیخ الدیری، شیخ العالی، سید المشعل، شیخ القشعمی و دیگر علمای دین شد.

خرداد سال گذشته در پی اقدام دولت بحرین به سلب تابعیت آیت‌الله عیسی قاسم رهبر شیعیان و انقلابیون بحرین و محاکمه ایشان به اتهام جمع‌آوری اموال خمس، مردم و علما به نشانه اعتراض به این اقدامات دولت برای دفاع از این عالم برجسته جهان اسلام دست به تحصن در اطراف منزل وی در منطقه الدراز زدند. این تحصن حدود یکسال بطول انجامید و با هجوم نیروهای آل خلیفه به خون کشیده شد و 5 تن از جوانان فدایی آیت الله عیسی قاسم به شهادت رسیده و ما بقی که حدود 300 نفر بودند بازداشت شدند.

0% ...

آخرین اخبار

گزارش العالم از شلیک به غیرنظامیان و تشدید حملات در شمال و مرکز غزه+فیلم


هشدار گروه ۲۰ درباره تبعات جنگ آمریکا و ایران؛ مطالبه پایان سریع درگیری


انتقاد حزب‌الله از مذاکره با دشمن صهیونیستی؛ توافق چارچوب مانع حملات اسرائیل نشد


چرا قزاقستان برای آمریکا مهم شده است؟ از اورانیوم تا کریدور ترانس‌خزر


عراق از بسته‌شدن قریب‌الوقوع اردوگاه داعشی الهول خبر داد


سقوط جنگنده آمریکایی در یونان


جنایتگری مزدوران تحت حمایت عربستان در یمن با حربه های دروغین


رشد ۹۷ هزار واحدی شاخص بورس در روز اول کاری/نگاه فعالان بازار معطوف به عرضه‌های اولیه این هفته


دریادار سیاری:رمز ایستادگی در برابر دشمن، اراده و مقاومت است


ویتکاف به مسکو رفت