حادثۀ سانچی دو لکه بزرگ نفتی ایجاد کرد

چهارشنبه 27 دی 1396
06:30
حادثۀ سانچی دو لکه بزرگ نفتی ایجاد کرد

به گزارش رویترز، دولت چین سه شنبه اعلام کرد، پس از غرق شدن نفتکش ایرانی در دریای چین شرقی دو لکه نفتی به مساحت 109 کیلومتر مربع ایجاد شده است.

العالم - آسیا

اداره دولتی امور اقیانوسی چین (SOA) در بیانیه ای اعلام کرد تصاویر ماهواره ای نشان می دهد لکه ای به وسعت 69 کیلومتر مربع و لکه دیگری به وسعت 40 کیلومتر مربع که کمی رقیق تر است ایجاد شده اند.

نفتکش بزرگ سانچی روز یکشنبه در فجیع ترین سانحه های دریایی در دهه های اخیر غرق شد و نگرانی هایی درباره صدمه به محیط زیست ایجاد کرد. خدمه نفتکش شامل سی ایرانی و دو بنگلادشی کشته شدند.

SOA افزود، کشتی های این سازمان 31 نمونه آب را از مناطق اطراف محل غرق شدن نفتکش جمع آوری کرده اند که بوی نفت سنگین می دهد و غلظت نفتی آن بیشتر از استاندارد دریایی است.

در این حال تیم های پاکسازی در حال بررسی میزان انتشار آلودگی و تاثیر زیست‌محیطی آن هستند.

تصادف نفتکش سانچی روز ششم ژانویه و به علت طوفان شدید در سواحل چین و با کشتی سی اف کریستال روی داد. این منطقه، نزدیک منطقه اختصاصی تجاری ژاپن است.

نفتکش ایرانی که حامل 136 هزار تن یا تقریبا یک میلیون بشکه نفت خام بسیار قابل اشتعال و فوق سبک بود پس از چندین آتش‌سوزی غرق شد.

روز سه شنبه وزارت محیط زیست ژاپن اعلام کرد احتمال رسیدن لکه نفتی به سواحل این کشور وجود ندارد.

0% ...

آخرین اخبار

انتقاد سناتور آمریکایی از شرکت‌های بزرگ نفتی به دلیل کسب سود از جنگ علیه ایران


سازمان ملل: با کوچک‌تر شدن مناطق قابل سکونت، آوارگی در غزه تشدید می‌شود


واکنش پاکستان به چشم انداز میانجی‌گری بین ایران و آمریکا


ادعای رسانه عراقی از وجود شبکه قاچاق نفت این کشور به سرزمین‌های اشغالی


معاون وزیر خارجه انگلیس بر ضرورت کاهش تنش‌های منطقه‌ای از مسیر دیپلماسی تأکید کرد


اف‌بی‌آی: کره شمالی ۶ میلیارد دلار از دارایی‌های دیجیتال بایننس را سرقت کرد


فیدان: بسته شدن تنگه هرمز فشار اقتصادی جهانی را افزایش داده است


زلزله ۴.۵ ریشتری بوشهر را لرزاند


اولیانوف: اروپا نقش کلیدی در ایجاد زمینه تجاوز آمریکا علیه ایران داشت


سرلشکر رضایی: طبق ابلاغ مقام معظم رهبری، پاسخ ایران به حمله دشمن هولناک خواهد بود