دو کشته در حادثه سقوط بالگرد نظامي آمريکا در جنوب کاليفرنيا

يکشنبه 1 بهمن 1396
11:22
دو کشته در حادثه سقوط بالگرد نظامي آمريکا در جنوب کاليفرنيا بر اثر سقوط یک فروند بالگرد نظامی ارتش آمریکا در کالیفرنیا دو سرباز کشته شدند.

العالم _ آمریکا

 سخنگوی ارتش آمریکا اعلام کرد: یک فروند بالگرد آپاچی ارتش اوایل روز شنبه در کالیفرنیا سقوط کرده و خلبان و کمک خلبان آن کشته شده اند.

سرهنگ جیسون براون سخنگوی ارتش آمریکا گفت: تحقیقات درباره علت اصلی سقوط این بالگرد آغاز شده است. این بالگرد در نزدیکی مرکز ملی آموزش در فورت اروین در جنوب کالیفرنیا سقوط کرده است.

بالگرد آپاچی ای اچ 64 توسط شرکت بوئینگ ساخته می شود. بوئینگ قرارداد 3.4 میلیارد دلاری به مدت 5 سال برای ساخت و تولید این بالگردهای نظامی با ارتش آمریکا منعقد کرده است. یک مشتری خارجی نیز برای این بالگردها وجود دارد که بوئینگ اشاره ای به نام آن نکرده است.

وبگاه بوئینگ اعلام کرده است که تاکنون 2200 فروند از بالگردهای آپاچی ای اچ 64 در سراسر جهان به فروش رسیده است و نخستین فروند از این بالگردها در سال 1984 میلادی به ارتش آمریکا تحویل داده شده است.

این بالگردها تاکنون به مصر، یونان، هند، اندونزی، اسرائیل، ژاپن، کره جنوبی، کویت، هلند؛ قطر، عربستان سعودی ، سنگاپور، امارات متحده عربی و بریتانیا تحویل داده شده است.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

گزارش العالم از تشدید بحران نان در غزه + ویدئو


نماینده پارلمان لبنان: مقاومت جزء جدایی‌ناپذیر جامعه است


عراقچی وارد عشق‌آباد شد


ادعای تکراری ترامپ درباره جنگ علیه ایران: پایان ماجرا نزدیک است!


بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت


وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند+ فیلم


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک