جعبه سیاه سانچی امروز باز می‌شود

دوشنبه 2 بهمن 1396
09:58
جعبه سیاه سانچی امروز باز می‌شود مسئول کمیته بررسی حادثه نفتکش سانچی گفت: جعبه سیاه نفتکش سانچی با حضور نماینده کشور سازنده یعنی سوئد و کشورهای ذینفع از جمله پاناما، بنگلادش، ایران و چین بازگشایی می‌شود.

العالم- ایران

«علی ربیعی»، مسئول کمیته بررسی حادثه نفتکش سانچی، در خصوص آخرین وضعیت کشتی غرق شده به خبرنگار اقتصادی خبرگزاری برنا گفت: قرار است امروز جعبه سیاه نفتکش سانچی با حضور نماینده کشور سازنده یعنی سوئد و کشورهای ذینفع از جمله پاناما، بنگلادش، ایران و چین بازگشایی شود.

او تاکید کرد: چهار نفر از سازمان بنادر و شرکت ملی نفتکش به عنوان نماینده در این جلسه حضور خواهند داشت.

ربیعی در ادامه گفت: این عزیزان مانند بچه های من بودند. برای من نیز مثل همه ملت ایران خیلی سخت است زیرا این عزیزان دور از  وطن و در شرایطی خاص قرار داشتند. ما هم نتوانستیم شایسته و بایسته از این عزیزان تجلیل کنیم.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در پایان گفت: امیدوارم این حادثه ها دیگر اتفاق نیفتد و هیچ کس داغ عزیزان خود را نبیند.

برنا 

0% ...

آخرین اخبار

هشدار یمن به شرکت‌های بیمه: فریب تضمین‌های سعودی را نخورید


عراقچی در دیدار با همتای قطری: کشورهای منطقه نباید اجازه استفاده آمریکا از خاک خود علیه ایران را بدهند


کلافگی ارتش تا دندان مسلح صهیونیست‌ها از بادبادک های غزه!


سرلشکر رضایی: آمریکا شرارت کند بلایی سرشان می‌آوریم که در تاریخ ثبت شود


ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید


قالیباف: امپراتوری آمریکا روبه‌زوال است


قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا