شورای نظامی مخالفان شفيق را تهدید کرد

دوشنبه 8 خرداد 1391
08:18
شورای نظامی مخالفان شفيق را تهدید کرد پس از تظاهرات مردم مصر در مناطق مختلف در اعتراض به تقلب و تخلفات در انتخابات رياست جمهوري به نفع آخرين نخست وزير دوران "حسني مبارک" ديکتاتور سرنگون شده، شوراي نظامي حاکم در بيانيه اي هشدار داد که با هرگونه اعتراض به نتايج دور دوم انتخابات به شدت برخورد خواهد کرد.

به گزارش روز دوشنبه پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، سرتیپ "محمد عصار" از اعضای شورای نظامی در بیانیه ای تأکید کرد: شورای نظامی با هرگونه اقدام برای مانع تراشی در مسیر انتخابات و "باندهای مسلح" در خیابانها با تمام قدرت برخورد می کند.

در این بیانیه شورای نظامی آمده است: تهدیدهایی صورت گرفته مبنی بر اینکه در صورت انتخاب یک نامزد که مورد قبول برخی از طرفها نیست، انقلابی مسلحانه آغاز خواهد شد.

عصار تأکید کرد: نیروهای مسلح کاملا درباره حوادث و رویدادها آگاه هستند، و برای مقابله با این طرفها در بالاترین آمادگی قرار دارند.

عصار افزود: در دور دوم انتخابات ریاست جمهوری منع رفت و آمد اعلام می شود و در فرمانی به وزارت کشور تأکید کرده ایم به هراندازه که مشکلات بزرگ باشند، از میهن دفاع کند.

وی خاطرنشان کرد: نیروهای مسلح به تحویل قدرت پایبند هستند، ولی هیچ کس نمی تواند در روند انتخابات خلل ایجاد کند .. انتخابات سالم برگزار شد و همگان شاهد این مسأله بودند .. آنها (مخالفان) باید از خشم نیروهای مسلح بترسند، زیرا در این حالت هیچ گزینه ای جز دفاع از میهن در برابر عده ای اندک وجود ندارد.



کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

بهای نفت با آتش خاورمیانه شعله ورتر شد/طلا از سکه افتاد


شهادت یک زن و زخمی شدن هشت نفر در حمله هوایی عربستان به یمن


بحران نقدینگی در غزه؛ حساب‌های بانکی پر پول و جیب‌های خالی!


آمریکا از ذخایر گرمایشی گازوئیل برداشت کرد.


۸ مدال در ۳ رشته؛ کاروان ایران در روز چهارم پاراآسیایی درخشید.


خواهر رهبر کره شمالی از آماده‌باش کامل نیروهای نظامی در مرز با کره جنوبی خبر داد.


گام بلند ایران در حوزه فناوری؛ هوش مصنوعی فارسی در راه است.


تاریخ‌سازی در اسکیت سرعت؛ ایران در جمع ۱۰ قدرت برتر جهان ایستاد.


سپاه: چهار کشتی متخلف نفتی همزمان مورد اصابت قرار گرفتند


درخشش تاریخی در ناگویا؛ افزور با شکستن رکورد جهان بر سکوی طلایی ایستاد.