گزارش خبرنگار العالم از جزئیات کنفرانس سوچی / معارضان سوری: این کنفرانس می تواند آغاز حل سیاسی در سوریه باشد

دوشنبه 9 بهمن 1396
17:52
دست اندرکاران برگزاری کنفرانس گفت‌وگوی ملی سوریه در سوچی تاکید کردند که هیئت دولت سوریه به ریاست فاروق عرنوس مشاور وزیر خارجه این کشور، به کنفرانس سوچی که قرار است طی روزهای 29 و 30 ژانویه (9 و 10 بهمن) برگزار شود، دعوت شده‌ است.

العالم - سوریه

منابع مختلف در سوچی به خبرنگار شبکه خبری العالم در این شهر گفتند که کنفرانس سوچی، فقط سوری بوده و نتایج آن، ناشی از توافق میان سوری ها خواهد بود، البته کنفرانس هنوز آغاز نشده و به همین دلیل نمی توان درباره نتایج آن پیشداوری نمود.

این کنفرانس قرار است یک روزه برگزار شود و طرف های معارض سوری شرکت کننده در سوچی گفتند که این کنفرانس می تواند آغاز حل سیاسی در سوریه باشد.


بیشتر بخوانید: کدام طرف‌ها در کنفرانس سوچی شرکت می‌کنند؟


منابع سوری گفتند که آنچه درباره تشکیل کمیته تدوین قانون اساسی در سوچی گفته شده، نادرست می باشد، این منابع تاکید کردند: بررسی قانون اساسی، موضوعی کاملا، سوری بوده و در سوریه بررسی خواهد شد.

یک منبع روس گفت که 1600 شخصیت سوری اعم از نظام سوریه، معارضین داخل و خارج در کنفرانس «گفت‌و‌گوی سوری ملی» در سوچی شرکت می نمایند.

0% ...

آخرین اخبار

غریب‌ آبادی: دیپلماسی کشاورزی زمینه‌ ساز تقویت امنیت غذایی و همکاری‌ های منطقه‌ ای است


علی باقری به پکن رفت


سفر نماینده ویژه چین به ایران و غرب آسیا


الجزایر، فرانسه را به فرار از تحویل نقشه‌ انفجارهای اتمی متهم کرد


حمله به هنرمند عراقی، تلاش آمریکایی - صهیونی برای شکاف میان تهران و بغداد


نماینده دموکرات کنگره خواستار توقف تامین مالی نظامی‌گری آمریکا علیه ایران شد


دولت چین رُس امباپه را کشید


کلینتون: من هم در برنامه هسته‌ای ایران خرابکاری کردم


هزینه سنگین جنگ آمریکایی-صهیونیستی علیه ایران برای هواپیمایی چین


عقب نشینی‌ اشغالگران از الخلیل پس از ۱۰ روز یورش