گزارش خبرنگار العالم از بیانیه پایانی کنگره گفتگوی ملی سوریه در سوچی+ فیلم

سه شنبه 10 بهمن 1396 - 21:33

خبرنگار اعزامی شبکه العالم به سوچی گفت که بیانیه پایانی کنگره گفتگوی ملی سوریه پس از بررسی تمام بندها و رای گیری درباره آنها تصویب شد.

العالم . باخبرنگاران

حسین مرتضی افزود: آخرین جلسات کنگره برگزار شد و درباره بیانیه پایانی بحث و گفتگو های مفصل و طولانی صورت گرفت.

خبرنگار اعزامی العالم خاطرنشان کرد که راهکاری وضع خواهد شد تا اقدامات صورت گرفته در مراحل آتی نیز تکمیل شوند با توجه به آنکه این کنفرانس نخستین گام برای حل سیاسی بحران سوریه است، همچنین کشورهای ضامن(ترکیه ایران و روسیه)، به رغم خروج برخی مخالفان، اصرار داشتند که کنفرانس به کار خود ادامه دهد. 

مرتضی توضیح داد که تمام شرکت کنندگان بر ایجاد یک راه حل سیاسی در سوریه تاکید کردند؛ اما نکته اصلی مربوط به کمیته بازنگری در برخی بندهای قانون اساسی است که استفان دی میستورا اصرار داشت که این مساله مستقیما در حیطه کار او و متعلق به مذاکرات ژنو باشد که این امر تا این لحظه با مخالفت روبرو شد.

210

آخرین اخبار

کلافگی ارتش تا دندان مسلح صهیونیست‌ها از بادبادک های غزه!


سرلشکر رضایی: آمریکا شرارت کند بلایی سرشان می‌آوریم که در تاریخ ثبت شود


ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید


قالیباف: امپراتوری آمریکا روبه‌زوال است


قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا


رویکرد بین المللی ایران همواره صلح‌طلبانه بوده است


افشای راهبرد بروزرسانی شده دشمن برای تقابل با ایران