بدون اشاره مستقیم به نام عربستان؛

شاه اردن: برخی طرف‌ها پیشنهاد «قدس در ازای کمک‌های اقتصادی» را مطرح کردند

چهارشنبه 11 بهمن 1396
16:20
شاه اردن: برخی طرف‌ها پیشنهاد «قدس در ازای کمک‌های اقتصادی» را مطرح کردند پادشاه اردن با افشای برخی فشارهای اقتصادی علیه این کشور به دلیل مواضع آن در قبال قدس گفت که برخی طرف‌ها پیشنهاداتی مبنی بر «قدس در ازای رفع مشکلات اقتصادی» را مطرح کردند.

العالم _ اردن

«عبدالله دوم» در دیدار با جمعی از دانشجویان اردن فاش کرد که این کشور به دلیل مواضع خود در قبال قدس با فشارهای اقتصادی مواجه است.

به نوشته روزنامه الکترونیکی «رأی‌الیوم»، عبدالله دوم افزود که پیام‌هایی با این محتوا از برخی طرف‌ها دریافت کرده‌اند که «در موضوع قدس با ما باشید و ما نیز به شما تخفیف خواهیم داد».

شاه اردن گرچه به نام طرفی که این پیشنهاد را به اردن داده، ذکر نکرد اما طبق گزارش منابع اردنی اخیرا روابط عربستان و اردن به دلیل مواضع این کشور در رابطه با مسائل منطقه‌ای به خصوص موضوع قدس به سردی گرائیده است و حتی برخی شخصیت‌های اردنی همچون رئیس پارلمان اردن پیشنهاد توسعه روابط این کشور در منطقه و تلاش برای پیدا کردن جایگزینی برای متحدان قدیمی را مطرح کرده‌اند.

گفته می‌شود که عربستان و امارات به وعده‌های مالی خود به اردن که از مشکلات اقتصادی زیادی رنج می‌برد، عمل نکرده‌اند و همین امر باعث نارضایتی اردن از این کشورها شده است.

0% ...

آخرین اخبار

نفتکش متخلف "ترند" با پرچم کشور توگو مورد اصابت قرار گرفت


پنتاگون خروج بخشی از نیروهای آمریکا از اروپا را بررسی می‌کند


سازمان ملل بر پاسخگویی آمریکا درباره جنایات جنگی در ایران تأکید کرد


گزارش یک حادثه امنیتی در آب‌های راهبردی تنگه هرمز


قالیباف: وتوی چین و روسیه سوءاستفاده سیاسی از شورای امنیت را رد کرد


37 حمله هوایی جنگنده‌های سعودی به مناطق غیرنظامی یمن


آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد


قدردانی ایران از چین و روسیه برای وتوی قطعنامه ضد ایرانی آمریکا


آمار شهدای لبنان به ۴۳۸۶ نفر رسید


دهمین دوره جایزه فیروزه پایان یافت