«الجریده» کویت: موساد نام «بشار اسد» را در لیست ترورهای خود قرار داد

«الجریده» کویت: موساد نام «بشار اسد» را در لیست ترورهای خود قرار داد
يکشنبه 15 بهمن 1396 - 19:26

یک روزنامه کویتی به نقل از یک منبع خاص فاش کرد که یگان ویژه ترورهای سازمان جاسوسی موساد رژیم صهیونیستی موسوم به یگان «قیساریا» نام «بشار اسد» را در فهرست ترورهای خود قرار داده است.

العالم - سوریه

روزنامه «الجریده» کویت نوشت که به دنبال تهدید بشار اسد برای هدف قرار دادن تأسیسات حساس و حیاتی رژیم صهیونیستی در صورت حمله به سوریه، یگان «قیساریا» نام اسد را در فهرست ترورهای خود قرار داده است که این امر در تاریخ فعالیت این یگان بی‌سابقه است.

این روزنامه به نقل از یک منبع خاص نوشت که یگان مذکور اغلب کسانی را که از دیدگاه تل‌آویو در عملیات‌های تروریستی دست داشته‌اند و یا روسای گروه‌های تروریستی از دیدگاه رژیم صهیونیستی را در فهرست خود قرار می‌دهد اما درج نام رئیس‌جمهور یک کشور در لیست ترور امری غیر عادی است.

طبق این گزارش، رژیم صهیونیستی به بشار اسد به عنوان رئیس یک گروه تروریستی که خطری برای منافع آن است، نگاه می‌کند و این امر به خصوص پس از آنکه اسد توانست با کمک ایران و روسیه بخش‌های بزرگی از سوریه را بازپس‌ بگیرد، تشدید شده است.

به نوشته روزنامه الجریده، «حسن نصرالله» دبیرکل جنبش حزب‌الله، «نعیم قاسم» معاون وی و سردار قاسم سلیمانی فرمانده نیروی قدس سپاه نیز در فهرست ترور موساد قرار دارند.

فارس

دسته بندی ها :

آخرین اخبار

نخستین کنفرانس بین‌المللی «اکوساید: جنایت جنگی خاموش» + فیلم


هشدار نیروی دریایی سپاه به کشتی های متخلف در تنگه هرمز


حماس: تهدید اسرائیل به ترور خلیل الحیه «تروریسم سازمان‌یافته دولتی» است


نتانیاهو امشب نشست مشورتی امنیتی برگزار می‌کند


وزیر امور خارجه پرده از نامه جان‌سوز دانش‌آموز «شجره طیبه میناب» برداشت


تشدید حملات صهیونیستها به جنوب لبنان + فیلم


انتخابات کنست، نتانیاهو و رقبایش را در برابر یک آزمون سرنوشت‌ساز قرار می‌دهد + فیلم


تیرخلاص همتی به رؤیای واشنگتن؛ وعده «فروپاشی دو هفته‌ای» ایران شکست خورد


برخورد دومین سوپر نفتکش با مین دریایی در تنگه هرمز+فیلم


پاسخ یمنی ها به تشدید حملات سعودی علیه تأسیسات غیرنظامی در صنعا و تعز