گوترش: اسرائیل حضور ایران در سوریه را تهدید می‌داند

شنبه 28 بهمن 1396
13:10
گوترش: اسرائیل حضور ایران در سوریه را تهدید می‌داند دبیرکل سازمان ملل در سخنرانی خود در کنفرانس امنیتی مونیخ گفت که در سفرهای خود به اراضی اشغالی متوجه شده که اسرائیل حضور ایران در سوریه را بیش از پیش، تهدید می‌داند.

العالم _ ایران / سیاسی

«آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل روز جمعه تأکید کرد که رژیم صهیونیستی بیش از آنکه نگران کشیده شدن درگیری‌های سوریه به داخل اراضی اشغالی باشد، حضور ایران در سوریه را تهدید می‌داند.

بنا بر گزارش سایت «سازمان ملل»، گوترش در سخنرانی روز گذشته خود در کنفرانس امنیتی مونیخ تصریح کرد: «تاجایی که به خاطر دارم در گذشته اسرائیل درگیری در سوریه را نوعی انحراف از درگیری‌ها میان فلسطینیان و اسرائیلی‌ها می‌دانست».

وی در ادامه گفت: «اما در سفر اخیرم به اسرائیل متوجه شدم که فرضیه حضور نیروهای نظامی نزدیک به ایران، در نزدیکی مرز اسرائیل و فرض بر ایجاد کریدور احتمالی میان تهران و بیروت که فرصتی را برای تقویت قابلیت‌های حزب‌الله لبنان فراهم خواهد آورد، به نظر می‌رسد که برای بسیاری از اسرائیلی‌ها تهدید موجود است».

پیش از این «نفتالی بنت» از اعضای کابینه رژیم صهیونیستی در یادداشتی در وال‌استریت ژورنال با ابراز نگرانی شدید درباره گسترش نفوذ منطقه‌ای ایران نوشته بود: «تسلط حزب‌الله بر منطقه مرزی سوریه و لبنان موفقیت دیگری در تلاش ایران برای تسلط بر خاورمیانه است. کنترل تهران بر کریدوری از ایران تا لبنان که از عراق و سوریه عبور کند، به جمهوری اسلامی امکان حضور نظامی در مدیترانه را داده و بخش عمده‌ای از اروپا را در حوزه عمل نیروی هوایی، دریایی و موشک‌های میانبردش قرار می‌دهد. داعش باید متوقف شود اما تهران تهدید استراتژیک به مراتب خطرناک‌تری در بلندمدت است. به تهران نباید به عنوان بخشی از راه‌حل نگاه کرد».

فارس

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: اروپا و اعضای ناتو باید در قبال تجاوز آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران پاسخگو باشند


نظام سعودی هرگز به هدف قیمومیت بر یمن نخواهد رسید


دیدار وزرای خارجه ایران و عربستان سعودی


تحلیل روز| پزشکیان و پیام اقتدار ایران از تریبون سازمان ملل در نیویورک


عراقچی: ایران به تقویت همکاری و همبستگی منطقه‌ای متعهد است


هفته دیپلماتیک ترامپ، محدودیت‌های قدرت آمریکا را آشکار ساخت


عربستان سعودی طی 24 ساعت گذشته 14 حمله هوایی و موشکی به یمن انجام داد


آیا آمریکا در جنگ علیه ایران شکست خورده است؟ روایت شکست آمریکا از منظر اندیشکده‌های واشنگتن


امیر دریادار مقدم: نداجا با قدرت از سواحل مکران حفاظت می‌کند


از حواشی سازمان ملل در اعتراض به اسرائیل" تا روایتی از امید در دل ویرانی های غزه و...